Blogindlæg om Dansk Melodi grand prix 2000

Anmeldelse af Isse koncert Viften Bjerringbro

 Hej musik elskere 🙂 I går var jeg til min første koncert i 2024, det var på Viften i Bjerringbro med Isse, dette var 4. gang jeg hørte Isse og 2. gang med band.

Isse og hendes band gik på kl. 20 med hendes band der bestod af Jacob Lee på keyboard, Per Zeeberg på guitar, Kim på trommer og Anders Bækgaard på bas. Der var samlet omkring 40 mennesker på det hyggelige spillested Viften og Isse og bandet lagde som altid ud med den sang der også starter hendes album fra 2022 “Din verden brænder”, Isse bød velkommen og fortsatte med den smukke country inspireret sang skrevet til Isses afdøde bedstemor i 2021 “Bedre dage” og sådan gik koncerten ellers med skiftende numre fra Isses 2 udgivelser vi fik “I kan sige hvad i vil” fra 2022 og min favorit “En jeg aldrig selv vil være” fra 2021 der som altid fik et ekstra råt rocket udtryk live.

Der blev dog også plads til Isses nyeste single fra 2023 den smukke “En mod hele verden” hvor Isse endnu engang viste hvilken fantastisk stemme hun har. Isses fantastiske stemme fik vi også at høre i den smukke igen country venlige “Så snart jeg forlod din by” som blev leveret med indlevelse og man mærket at den sang betød noget for hende. Isse fortalte en del mellem numrene og havde glimt i øjet og humor med og hun blev bakket godt op af sit band hvor specielt Jacob på keyboard endnu engang viste sig som en slags band leder, men også guitarist Per viste hvilken fed guitarist han er og han gav en fed lyd til Isses sange der igen fik et mere rocket udtryk, også Kim på trommerne gav et godt lydbillede til sangene hvilket bl.a hørtes i den super fede “Stærkere nu” fra 2022. Inden pausen fik Isse publikum til at synge med på titel nummeret fra hendes debut ep fra 2021 den store popbasker “En umulig drøm” der til aftens koncert også fik et større rocket udtryk og Isse fik de 40 publikummer med til at synge åh uh åh og så var der pause.

Efter 15 min tid kom Isse og band tilbage på scenen hvor vi fik flere af Isses skønne sange fra radio hittet “Tidlig forår” fra 2023 til den stilfærdige “Glemt” fra 2022 og så fik Isse endnu engang publikum med i den super fede “Bølger på vej” fra 2022 der også bare har fundet et mere rocket udtryk live og den blev leveret super fedt endnu engang, det samme gjorde sangen “Ingen vil” fra 2022. Per, Kim og Anders forlod nu scenen og lod Isse og Jacob blive hvor de spillet den smukke “Livets sidste dag” fra 2022 som blev sunget og spillet på smukkeste vis.

Resten af bandet kom igen på scenen og vi gik ind i sidste fase af koncerten hvor vi først fik titel nummeret fra Isses album fra 2022 “Gør dit hjerte stolt” som også blev spillet og sunget mega fedt. Herefter fik vi en ny sang der endnu ikke er indspillet men er på vej nemlig den super fede “Vilde Drømme” som jeg glæder mig til at udkommer, publikum tog imod den og Isse og band takket herefter af men publikum var klar på mere og Isse og band blev på scenen og vi fik Isses lille hit “Tættere på” fra 2022 der efterhånden er blevet hendes mest populære sang og kærlighedssangen til Isses mand er da også en smuk fantastisk hit sang og publikum endte også med at synge med til sidst og herefter var det slut på en fantastisk koncert med Isse.

6 stjerner ud af 6 🙂 Isse er et af de seneste års helt store sangerinder og sangskriver og hun har de seneste år haft utrolig meget medgang og er stadig i en rigtig god udvikling 🙂 hun leveret endnu en fed koncert på hyggelige Viften 🙂

her lidt flere billeder 🙂

  

Det var lidt om koncerten med Isse 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Dansk Melodi grand prix 2000