Anmeldelse af The Black Keys Delta kream album

Anmeldelse af Lucer L.A Collection album

Hej musik elskere 🙂 i mandags udgav det danske rock band Lucer deres 3. album. Albummet er 9 sange som bandet tidligere har skrevet men aldrig fået udgivet, et album hvor inspirationen til bl.a AC/DC og 70er rock virkelig kommer til udtryk og væk er deres tidligere 90er inspireret rock lyd som var dominerende på deres to første album.

Sang 1 hedder “Make my getaway” og var 1. singlen og fra første strofe er rocken i centrum og bandet viser deres fede sammenspil fra deres 2 forrige albums og forsanger Lasse synger med sin fede stemme fuldt ud og lyder stadig som en god blanding af Brian Johnson fra AC/DC og Mike Tramp.

Sang 2 er 3. og nyeste single “Living on the line” hvor vi fortsætter den gode gammeldags rocken roll lyd, væk er forrige albums lidt for keyboard rock/pop lyd og nyeste medlem Kristoffer har på dette album for alvor skiftet keyboardet ud med ekstra guitar hvilket forstærker deres fede lydbillede. Udover Lasse på sang og bas og Kristoffer på guitar og keyboard består bandet jo af Lassens bror Anders på guitar og Jonathan på trommer og var som bekendt Lasse, Anders og Jonathan der startet Lucer sammen og fra start haft et fedt sammenspil og en fed lyd.

Sang 3 var 2. single og hedder “Roll the dice” hvor vi for alvor går op i hurtig guitar rock tempo og hvor trommerne banker derud af. Mega fedt nummer der er et af albummets bedste numre og der bliver virkelig spillet igennem og igen tænker man AC/DC og også lidt danske D-A-D for hvem AC/DC jo også har været en inspirations kilde.

Sang 4 hedder “Vintage Rocken roll” og fortsætter den fede 70er rocken roll på hvad der er mit ynglings nummer på albummet og en sang der udover titel rummer af masser af rocken roll og Lasse synger bare mega fedt også taget hans unge alder i betrækning.

Sang 5 hedder “Dead mans walk” og fortsætter rocken roll stilen med hurtig rock tempo og Lasse synger igen som en anden Brian Johnson fra AC/DC, igen et af albummets bedste numre hvor der igen bliver spillet og sunget igennem, der er noget på spil og er fedt at høre et nyere band havde den energi og rock lyd og være ret ligeglad med om det sælger men at det bare skal lyde fedt og være musik de selv holder af.

Sang 6 hedder “Dirty job” og man når næsten ikke holde en pause fra forrige nummer inden at der igen skal rockes derud af på et af albummets fedeste numre og Lasse synger bare igen mega fedt mens resten af bandet bakker ham op på lydsiden.

Sang 7 hedder “Straight to bone” og Lucer har på dette album valgt at der bare skal tråd på og endnu engang er vi højt op i tempo med masser af rocken roll.

Sang 8 hedder “Stabbed in the kneecap” og Lucer er slet ikke færdige med at rocke og bror Anders på guitar viser også hvor god han er på guitar mens Lasse igen bare synger mega fedt og Jonathans trommer bare banker derud af.

Sang 9 er også sidste nummer og hedder “Out of touch” og slutter af med en omgang god gammeldags rocken roll på hvad der er deres bedste album de har lavet, et band der er rigtig godt på vej og nok skal være et vi kommer til at høre og se meget mere til.

6 stjerner ud af 6 🙂 Lucer udgav deres debut album i 2016 og startet som en rock trio med inspiration til rock musik i 70erne og 90erne, i 2019 blev de udvidet med Kristoffer og gik en mere rock/pop vej på deres 2. album igen med stærk inspiration til 90erne og lidt start 00erne. Nu er de 2 år efter tilbage med deres 3. album og de er for alvor gået tilbage til begyndelsen og holdt fast i den fede rocken roll fra 70erne og er fedt med et album der bare er fuld fart og rocken roll fra første til sidste nummer og det er fedt at høre den slags rocken roll i 2021 hvor man desværre ikke høre det meget fra nyere solister og bands. Albummet kan købes som LP og streames og downloades 

Det var lidt om Lucers 3. og nye album 🙂 et band der er værd at holde øje med specielt hvis man er til god gammeldags rocken roll 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af The Black Keys Delta kream album