Anmeldelse af Billy Cross The prettiest train album

Anmeldelse af Electric Guitars Freewheeler album

Hej musik elskere 🙂 I dag udgiver Søren Andersen og Mika Vandborg fra Electric Guitars deres nye album, dette er deres 5. album i alt og det første med nye sange siden 2017.

Sang 1 var 1. single og hedder “Dopamine” og er også albummets bedste nummer, der er fra start turbo på og Søren og Mika skråler deres rocken roll ud gennem deres fede stemmer og fede guitarsoloer godt hjulpet på vej af Morten Hellborn på trommer og Peter Kjøbsted på bas. Sangen er en fed hurtig rocken roll sang med masser af tempo og har man kunne tidligere lide sange fra deres 3 andre studie albums vil man også kunne lide dette super fede album der åbner albummet på fedeste måde.

Sang 2 er 3. og nyeste single “Hot blooded woman” hvor Mika Vandborg har vokalen på, sangen lyder som noget de tidligere har lavet dog er dette nummer ikke fra den gode skuffe og det bliver desværre for ens formet og man syntes man har hørt det nummer før med dem bare bedre.

Sang 3 var 2. single og hedder “Nervous Breakdown” og nu tager Søren Andersen over på vokalen på et af albummets bedste numre, et nummer der også er nem at huske og man sidder og rocker med i stolen. Søren synger fedt som altid og denne sang ligger godt til ham og igen hvis man har lyttet til deres andre albums eller et af Sørens solo albums så bliver man ikke skuffet.

Sang 4 hedder “Zero four” og nu tager Mika over på vokalen på en rigtig blues rocker og Mika viser generelt på dette album at han er blevet en super fed sanger de seneste år i forhold til da de startet i sin tid. “Zero four” er et super fedt nummer hvor guitaren og trommerne hamre løs og Mika skråler sine lungers rocken roll ud.

Sang 5 hedder “Going out” og nu er det Sørens tur til at synge for på endnu en rocken roll sang og med Sørens måde at synge på og starte nummeret ved man hvad man får og endnu engang er dette et fedt Electric guitars nummer med masser af guitar og Sørens fede stemme, et nummer man sagtens kan forestille sig vil kunne fungere live.

Sang 6 hedder “Incomning” og igen er det nu Mika der synger for, på et nummer der høre til de knap så gode Electric guitars numre og dette nummer lyder meget som numre på deres andre albums som jeg desværre også finder for støjende.

Sang 7 hedder “Cut loose” og har Søren på vokal og her tror jeg de har prøvet at skrive et rock nummer der vil kunne spilles i radioen, der er ihvertfald skruet gevaldigt op for et uh uh kor og omkvædet er meget synge med venlig. Det er dog et mega fedt nummer og de har beholdt deres rocken roll stil og Søren synger bare mega fedt.

Sang 8 er titel nummeret “Freewheeler” som Mika synger og nu er vi tilbage til den fede rocken roll og dette nummer er et nummer der sagtens kunne havde været på et af deres tidligere albums, man får lidt tanker på noget AC/DC og i omkvædet sidder man og rocker med og kan allerede skråle med på omkvædet, et af albummets absolutte bedste numre.

Sang 9 hedder “Rainbow” og er med Søren på vokal og starter ud med hans fede stemme og guitar inden at resten af bandet kommer på og omkvædet sætter ind med endnu et synge med omkvæd, lidt på kanten til et rock/pop nummer men der er noget fedt ved nummeret og overgangen fra det mere rocket i vers til det mere pop venlige omkvæd er ret fedt lavet og så synger Søren ekstra fedt på dette nummer der også er blandt et af albummets bedste.

Sang 10 er også det sidste og hedder “Welcome history” og her får Mika lov til at slutte af på vokalen på et ægte rocken roll nummer og dette nummer slutter albummet perfekt af med masser af hurtig guitar, bankende trommer og Mikas rocket stemme.

4 stjerner ud af 6 🙂 Søren og Mika har lavet deres fedeste album til dato, de har virkelig fundet ind til deres lyd og stil og fået soteret de fleste af de mindre gode numre fra så man nu står tilbage med et album med i hvert fald 8 fede rocken roll numre, der er tråd på fra start til slut og Søren og Mika går ikke på kompromis og insistere på at spille ægte rocken roll, de leger dog også med mere synge med omkvæd end tidligere og drømmen om også at blive spillet i radioen lever nok men i forhold til tidligere har de også fundet en fin balance ved at stadig at lyde som et rocken roll band med synge med omkvæd uden at det bliver alt for poppet, fedt album fra to af landets dygtigste guitarister og super fede sangere 🙂 albummet kan købes som cd, lp og streames 

Det var lidt om Søren og Mikas nye album som Electric guitars et album som man ikke bliver skuffet over hvis man har kunne lide deres tidligere udgivelser, nu har de efterhånden også bare fundet formen med dette deres fedeste album til dato 🙂 eneste man måske mangler er at de delte vokalen lidt mere end blot at skiftes til at synge men igen sangene er fede og de har aldrig lydt bedre 🙂  det er rocken roll tempo fra start til slut det er “Freewheeler” 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Billy Cross The prettiest train album