Blogindlæg om Freddy And the Phantoms

Anmeldelse af Lucer cd: Ghost Town

Hej musik elskere 🙂 idag udkommer bandet Lucer 2. album “Ghost town”, Lucer er et band der udgav deres debut album “Bring me good news” i 2016. Dengang bestod rockbandet af brødrene Lasse Bøgemark på sang og bas og Anders Bøgemark på guitar samt Jonathan Nørgaard på trommer. Bandet er i mellemtiden blevet udvidet med Kristoffer Kristensen på guitar og keyboard og det er de 4 der her 3 år efter debuten nu har udgivet deres 2. album.

Første sang hedder “Indestructable” og allerede her mærker man en lidt anderledes rocklyd fra de herre i forhold til debuten men nummeret er et mega fedt nummer og Lasse har en mega fed stemme, nummeret rocker igennem og man kan mærke det er nogle drenge der vil frem.

2. sang er nyeste single og også title nummeret “Ghost town”, vi går lidt ned i tempo og keyboardet er meget i centrum sammen med guitar, bas og trommer og der er stadig noget tempo i nummeret, Lasse synger fedt med sin lidt nasale rå rock stemme og man tænker lidt på både rock navne som danske Mike Tramp og udenlandske AC/DC. Nummeret bliver bedre efter et par lytninger dog uden at det høre til det bedste nummer på albummet.

3. sang hedder “Crazy” og er igen lidt anderledes i lyden, nummeret er mere nede i gear i versene og kommer op i tempo i omkvædet, et fedt nummer der er bedre anden gang man høre den.

4. sang hedder “Mirror of a man” og er en tand for poppet til mig, med Lasse der synger i et lidt lysere leje og et omkvæd der er lige til p3 men som dog ikke tiltaler mig ret meget desværre.

5. sang hedder “The night the music died” og starter med akustisk guitar og Lasses fede stemme inden vi når omkvædet og resten af bandet kommer på og løfter nummeret, dette er et af albummets stærkeste numre og viser en større erfaring fra de startet til nu.

6. sang var første single og hedder “Party like a rock star” og er et rigtig rock party nummer og deres 90er rock lyd de havde på deres debut er også meget central på dette nummer og det lyder bare mega fedt, igen er dette et af albummets bedste numre og man har bare lyst til at skrue max op for lyden og “Party like a rock star”.

7. sang hedder “Young pretty stupid” og vi bliver oppe i tempo og meget Lucer stil den fede rocken roll og her også med et omkvæd man kan synge med på uden at det bliver for poppet, og igen får man tankerne tilbage til den gode del af 90erne. Igen et af albummets bedste numre som man har svært ved at sidde stille til.

8. sang hedder “The good life” og er et nummer der sagtens kunne havde været på debuten og den rocker virkelig og man har meget svært ved ikke at rocke med til dette fede nummer. Eneste forskel fra deres debut til nu på dette nummer er at keyboardet igen er kommet med og spiller en central rolle på det nye album.

9. sang hedder “Killer” og er stort set albummets eneste ballade, der starter igen ud med en akustisk og el guitar og Lasses fede stemme som viser at han sagtens kan synge en smuk rock ballade også. I andet omkvæd kommer der mere tryk på og resten af bandet kommer på og dette nummer er en smuk, fed rock ballade der samtidlig med er skrøbelig også bare rocker derud af og dette er klart mit ynglings nummer på albummet og min nummer 2 favorit sang med dem, da min ynglings med dem er nummeret “Million faces” fra deres debut album.

10. sang er sidste nummer og hedder “California” og overrasker med at Lasse her synger med den fedeste dybeste stemme, nummeret er mega fedt og bliver bedre jo længere hen i nummeret man kommer og ligesom man tror den desværre sluttet fortsætter den heldigvis og dermed er afslutningen på dette fede album rigtig godt.

5 stjerner ud af 6 🙂 Lucer er fede og er 4 unge fyre der vil spille rock og det er mega fedt, albummet her er bedre 2. gang man høre den men kommer alligevel ikke 100 % i mål ligesom debuten gjorde som jeg syntes var endnu federe, men de er et fedt nyt band som i den grad fortjener at blive hørt 🙂 man kan høre den på bl.a Spotify og andre streaming tjenester og hvis man vil havde den på LP eller cd så kan den også købes, jeg har bestilt cden 🙂   

Det var lidt om Lucers nye album 🙂 gå ind og lyt til dem hvis du er til fed rock musik der minder dig om 90er rock 🙂 og så har de selv skrevet alle 10 numre sammen.

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Freddy And the Phantoms