Anmeldelse af Per Chr. Frost koncert i Grenaa

Anmeldelse af Jesper Binzer Save your soul album

Hej musik elskere 🙂 en del musikere har brugt tiden her under Corona på at skrive og indspille ny musik, en af dem der har gjort det er forsangeren fra D-A-D Jesper Binzer der ikke kunne se til at ham og resten af D-A-D blot holdte pause her under Corona så Jesper har selv været i studiet sammen med bl.a guitarist m.m Søren Andersen for at skrive og indspille Jespers 2. solo album efter hans første “Dying is easy” udkom i 2017 og efter at D-A-D udgav deres store comeback album “A prayer for the loud” sidste år. Det er blevet til 10 nyskrevet sange som alle 10 er skrevet her under Corona og som rummer det bedste fra både D-A-D og Jesper solo.

Første sang hedder “Life is moving” og starter med en anderledes keyboard lyd inden at sangen slår over i velkendt guitar rock Jesper Binzer lyd og da Jesper begynder at synge er man ikke i tvivl om hvem man har med at gøre. Bandet består udover Jesper og Søren af en ekstra guitarist, bassist, trommeslager og så er der i forhold til debut albummet sneget sig en keyboardspiller ind også, “Life is moving” er et super fedt rock nummer der sagtens kunne ha fungeret på både Jespers første album og med lidt held også godt kunne havde fungeret i D-A-D sammenhæng.

Sang 2 er også 3. og nyeste single samtidig med at det er titel nummeret “Save your soul”, igen et super fedt rock nummer hvor Jesper viser at han i en alder af 55 stadig kan skråle og lyde som en ægte rock sanger og så lyder Jesper Binzer bare som Jesper binzer, man kan høre med det samme at det er ham og dette nummer er klart et af albummets fedeste numre og bandet spiller super fedt ført godt an af Søren Andersen på den ene guitar og som producer.

Sang 3 var 2. single og hedder “Dont let them make you choose side” og er lidt mere nede i tempo dog stadig med masser af guitar og sangen minder meget om den stil der var på Jespers første solo album og med en tekst der handler meget om rasisme og denne sang var nok ikke gået i D-A-D sammenhæng men er til gengæld også et af albummets fedeste numre og Jesper synger bare mega fedt og der er sådan lidt 90er rock lyd over musikken også.

Sang 4 hedder “Move a mountain” og starter med helt stille klaver intro og Jesper viser her sin mere følsomme side som er meget kendetegnet for hans solo ting og som generelt også er kommet mere med alderen. “Move a mountain” er en smuk fantastisk rock ballade fra Jesper og han viser her hvor legendarisk han er efterhånden og at han er mere end blot den skrigende forsanger fra D-A-D og det blot at høre hans stemme hvor godt han synger er fedt og på dette nummer har han en mere dybde også hvilket klæder den langhåret rock sanger.

Sang 5 hedder “The heart will find its way” og er optempo og Jesper viser igen en lidt dybere stemme inden han i omkvædet går op i det høje man primært kender ham på dette fede rock nummer der igen ligger sig lidt op af både Jesper solo og D-A-D og så spiller Søren og de andre i bandet super fedt igen.

Sang 6 var første single og hedder “Premonition” og er også mit ynglings nummer på dette album der rummer af Jesper Binzer og man er igen slet ikke i tvivl om hvem der synger og har skrevet dette fede rock nummer. Sangen kunne sagtens havde været på debut albummet og igen kunne sagtens havde været en D-A-D ting man er dog ikke i tvivl om at det her er Binzer band der spiller og ikke D-A-D men med Jespers stemme bliver der bare automatisk lidt D-A-D ind over.

Sang 7 hedder “my heads been places” og starter med velkendt Jesper Binzer skrig inden at guitar og resten af bandet sætter ind på endnu et optempo rock nummer der dog ikke høre til en af mine favoritter på albummet men det er stadig et fedt nummer og er bedre 2. gang man høre den. Det er også albummets korteste nummer på 3:27 min og igen kan man høre det er Jesper Binzer.

Sang 8 hedder “Drown waving” og går lidt ned i tempo igen dog stadig med lyden af masser af guitar på hvad der for mig nok er albummets mindst gode nummer selvom det stadig er et rigtig godt nummer og igen kan man høre lidt 90er rock inspiration og det siger lidt om standarden på dette album at dette gode nummer er det mindst gode for er bestemt ikke et dårligt nummer og igen er den bedre 2. gang man høre den.

Sang 9 hedder “What time is it now” og starter noget anderledes ud end ventet og vi er nu over i en mere country/rock lyd som faktisk klæder Jesper ret godt og dette nummer er et af mine favorit nummer på dette album og et af de numre der skiller sig mest ud i forhold til hvad man er vant til at høre fra Jesper, det er et nummer man husker og omkvædet er nemt at huske og er et nummer man bliver meget glad af at høre også.

Sang 10 er også sidste nummer og hedder “The price of patience” og er et meget nede i tempo nummer der slutter albummet super fedt af og viser at på trods af krise i musik branchen så er Jesper Binzer inde og har været inde i en meget kreativ periode hvor han har skrevet nogle af hans bedste sange og derpå er dette album bedre end debuten og fortsætter succesen fra D-A-Ds sidste års mega fede album “A prayer for the loud” og alle 3 nævnte albums høre efter min mening til noget af det fedeste inden for dansk rock de seneste år.

6 stjerner ud af 6 🙂 Jesper Binzer har overgået sig selv fra debut solo albummet fra 2017 og har lavet endnu et rock album der sagtens kan gå over i historien 🙂 i forhold til debuten der også rummet flere stille numre og en blødere side fra Jesper er der på den nye skruet endnu mere op for rocken tilsat rigtig gode tekster og jeg syntes Jesper virkelig på dette album også viser at han udover at være en fed sanger også er en god og fed tekstforfatter og sangskriver med sit helt eget univers hvor det ikke handler så meget om at hjerte skal rime på smerte. En ægte dansk levende rock legende fra slut 80erne der har leveret hans kun 2. solo album og står måske stærkere og bedre end nogensinde, i kan købe albummet som cd, lp og streame det. 

Det var lidt om Jesper Binzers nye solo album 🙂 rigtig god weekend herfra 🙂

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Per Chr. Frost koncert i Grenaa