Anmeldelse af Mathilde Falch cd: Som børn på ny

Anmeldelse af Hit med 80erne koncert i Turbinen i Randers 27/10/17

Hej musik elskere 🙂 jeg var som bekendt til koncert i fredags på det hyggelig spillested Turbinen i Randers og høre Hit med 80erne. De er som navnet hentyder til et coverband der tager rundt og spiller, samt hylder de bedste danske sange fra 80erne og det har de faktisk gjort i 25 år, det var 3. gang jeg hørte dem live siden jeg første gang hørte dem til Kløften festival i Haderslev sidste år.

Koncerten startede med lyden af Hans Otto Bisgaards stemme fra højtaleren der præsenteret bandet og så kom bandet på scenen og gav Ray Dee ohh nummeret “Jeg vil lade lyset brænde” fra 1990 og så var festen ellers i gang fra start. Hit med 80erne bandet består af Kurt Nielsen på trommer, Fillip Winther på keyboard, Jacob pagaard på bas, Brian Bannerholt på guitar, samt Marianne Lewandowski på sang, kor og percussion, Ole Hansen på sang og guitar og frontkvinden Annette Søgaard på sang der allerede fra start viste hvilken fed sangerinde hun er og at hun var med på at holde en kæmpe fest.

Koncerten fortsatte med et Dodo and dodos medley som sluttet af med “Sømand af verden” fra 1988 som Marianne sang og fyret godt af, mens publikum skrålet med. I det hele taget var det meget skiftede hvem der sang, selvom det for det meste var Annette, men Ole sang også “Bag duggede ruder” af tv2 fra 1983, og Anette og Marianne delte vokalen i de to One two klassikere “Den bedste tid” fra 1989 og “Midt i en drøm fra 1986.

Publikum var i den grad også med under hele koncerten hvor vi fik hit på hit og det var så fedt at være med til den fest der var til stede både fra scenen og som publikum i den grad var med til. Vi fik “One hit wonder” nummeret “Dig og mig” fra 1984 i fuld udblæsning med Anette og med fællessang fra publikum. Inden pause fik vi også Thomas Helmig hittet “Midnat i Europa” fra 1986 som Ole sang.

Efter pausen kom de på scenen igen og Anette havde valgt en guld nederdel der også passet til festen og 80erne, de lagde ud med endnu et Ray dee ohh nummer “Mandagsstævnemøde” fra 1989. Vi fortsatte herefter med det fantastiske Anne linnet nummer “Barndommens gade” fra 1986 og direkte efter kom hittet “Den jeg elsker” fra 1988, og så fik vi den smukke ballade af Sanne Salomonsen “Uden dig” fra 1989 som Marianne sang en smuk udgave af.

Til slut fik vi endnu flere hits i form af disse skønne sange “Ridder lykke” fra 1987, “Ud under åben himmel” fra 1982, “Den dejligste morgen” fra 1987, “Magi i luften” fra 1981 og “Kom tilbage nu” fra 1986, i disse sange var der for alvor døbt fællessang, fest og luft guitar og det hele blev sluttet af da Anette sang Nannas hit “Buster” fra 1982.

Og så var det slut men publikum var langt fra færdige med dans og fest og skrål, og Hit med 80erne kom på scenen igen og vi fik Anne Linnet/Marquis de sade nummeret “Venus” fra 1985 for fuld udblæsning med endnu mere fællesang og fed guitarspil fra guitarrist Brian Bannerholt, det hele blev sluttet af med endnu mere fællessang i form af støttesangen “Afrika” fra 1985 hvor alle i bandet også fik lov til at synge og hvor specielt bassist Jacob Pagaard viste sig at være en rigtig god sanger, herefter var det også slut på en god lang og fantastisk fest som kunne havde blevet ved.

5 stjerner ud af 6 🙂 Hit med 80erne er et fantastisk cover live band og vi fik det ene 80er hit efter det andet og alle sange som man kender. Det svære ved sådan en aften er at de kunne havde taget hvilket som helst nummer fra 80erne og der var da numre man også manglet. Jeg kunne personligt godt kunne havde ønsket de havde spillede numre som Sui sui, Elsk mig i nat og hvor end jeg går hen istedet for numre som “Bag duggede ruder”, “Dine øjne de ska se” og “Romeo” hvor dog alligevel sidst nævnte blev skrålet med på, men alt i alt super fed aften og det er et band jeg til hver en tid vil høre igen, også på grund af den gode stemning der er hver gang blandt publikum og bandet og alle hygger sig bare og er en del af festen og det er fantastisk at folket på den måde kan samles til noget fantastisk 80er musik.

Det var lidt fra en fantastisk 80er aften 🙂 til sidst en lille nyhed til dem der har fuldt med i Rockshow på tv2 charlie, det er ikke slut og det kommer igen på lørdag 🙂

music and love

Mikael <3

hit80

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Mathilde Falch cd: Som børn på ny