anmeldelse af Kærlighed ved første hik the musical

Anmeldelse af Hit med 80erne koncert i Turbinen i Randers d. 9/11/2018

Hej musik elskere 🙂 i fredags var jeg inde og høre 80er kopi bandet Hit med 80erne og det vil jeg gerne skrive om her.

Hit med 80erne startet kl. 21:06 og bestod som altid af front kvinden Anette og den mandelige sanger Ole, samt guitarrist, bassist og trommer, med på keyboard var en ny mand og så var den anden kvindelige sangerinde Marianne ikke med da hun var ude og spille med nogle andre så de havde en ekstra mand med på bl.a akustisk guitar og saxofon. De lagde ud med det fede Ray dee ohh nummer “Væk mig” fra 1991 som Anette sang super fedt og de gik videre med det andet Ray dee ohh hit “Brændene læber” fra 1989 og fra start af var publikum med på fællessang og fest sammen med Hit med 80erne.

Vi fik også Tøsedrengene hittet “Indianer” fra 1984 inden vi fik et film medley med filmsange fra 80erne der startet ud med en hyldest til Kim Larsen med nummeret “Tarzan Mama mia” fra 1989 der gik videre med det mindre gode Anne Linnet og Thomas Helmig nummer “Venner” fra 1985 og videre med Nanna hittet om “Buster” fra 1982 inden vi afsluttet med endnu en hyldest til Kim Larsen og mega hittet “Midt om Natten” fra 1984 som Ole sang og publikum skrålet med på “Åh manãna håber vi får imorgen med” og kuldegysningerne kom frem.

Det var generelt hit på hit vi fik lige fra Sanne Salomonsens “Kærligheden Kalder” fra 1989 til Anne Linnets “Barndommens gade” fra 1986 og publikum sang med på hver eneste sang. Inden pausen sang Ole de to Malurt/Michael Falch hits “Superlove” fra 1981 og “Mød mig i mørket” fra 1982, og når man som mig desværre ikke har hørt et af mine store musikalske helte i sommers var det skønt at jeg kunne skråle, hoppe og spille luftguitar til disse to fantastiske numre, virkelig fed del af koncerten og efter disse to fantaske sange var der pause.

Efter pausen fik vi de 3 Dodo and the dodos sange “Hvis det blir” fra 1983, “Vi gør det vi kan lide” fra 1990 og “Vågner i natten” fra 1987 som Anette sang alle super fedt og hun har en rigtig god stemme. Hen mod slutningen nået festen for alvor sit højeste og vi fik både Gnags “Danmark” fra 1986, Tøsedrengenes “Ud under åben himmel” fra 1982, Sanne Salomonsens “Hvis du forstod” fra 1987, Halberg/Larsen “Magi i luften” fra 1984 og Danseorkesteret “Kom tilbage nu” fra 1986 som alle var numre der gav ekstra fællessang og fest med hop og luftguitar. De sluttet fællessangen med maner med støttesangen “Afrika” fra 1984 som alle i bandet sang med på og bassist Jacob pagaard viste endnu engang at han er en super sanger også og han kunne sagtens gøre mere brug af sin fede stemme. Publikum havde fest og fællessang til slut og koncerten sluttet med maner og folk der hygget sig og var til stede for at holde en 80er fest.

Da bandet forlod scenen var publikum også klart frisk på meget mere og Hit med 80erne måtte igen på scenen og vi fik først endnu et Ray dee ohh hit “Jeg vil lade lyset brænde” fra 1990 hvor guitarrist Brian Bannerholt også endnu engang viste hvilken fed guitarrist han er og festen ville ingen ende tage, men koncerten sluttet af på smukkeste vis med Søs Fenger balladen “Jeg holder øje med dig” fra 1989 og derefter sluttet en super fed 80er aften.

5 stjerner ud af 6 🙂 dette var 4. gang jeg oplevet Hit med 80erne og de er som altid fuld af fest og med sange man kender og elsker 🙂 det svære er at der jo er rigtig mange 80er sange og man vil altid føle at man mangler noget, men jeg syntes at det var mange af de rigtig gode og bedste numre fra 80erne (og få fra start 90erne) de havde valgt ud.

Det var lidt om min koncert oplevelse med hit med 80erne 🙂 i næste uge udkommer Jacob Dinesens nye album og det vil i kunne læse meget mere om her.

Music and love

Mikael <3

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

anmeldelse af Kærlighed ved første hik the musical