Blogindlæg om Toppen af poppen: Michael Falchs dag

Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie 9/9/2017

Hej igen musik elskere 🙂

Som lovet igen lidt fra Rockshow i lørdags d. 9/9.

Igen startede det med at Anders Blichfeldt sang “Rockshow” og fortalte igen hvem der skulle spille, og så roste han byen det forgik i, nemlig Nyborg.

Derefter sang Anders det gamle hit “This old heart of mine” fra 1966 som han før har sunget live sammen med Big fat snake. Bandet var som altid det samme med mange dygtige musikere og så var Anne Holse tilbage som korsanger.

Herefter kom Rocazino på scenen og de lagde ud med hittet “Elsk mig i nat” fra 1985. Rocazino har lavet en del hits og gode sange i 80erne og var i en årrække gået fra hinanden, det synes jeg personligt de skulle havde blevet ved med og så lade publikum havde de gode minder fra deres storhedstid. Ulla Cold der er forsanger har ikke den samme stemme mere, også selvom den aldrig har været den største stemme men her til rockshow var den helt væk stemmen. De fortsatte med endnu en god sang nemlig “Ridder lykke” også fra 1985 der desværre også blev fremført svagt. Til sidst sluttet de af med “all my love” fra 1983, gode sange desværre fremført af et band der skulle havde været blevet opløst.

Herefter kom Anders ind igen og sang den smukke “If you dont know me by now” oprindeligt indspillede af Simply red i 1989, som Anders fortolket fantastisk smukt med sin fantastiske stemme og med koret og sang fra publikum blev det en magisk udgave.

Herefter kom Anders eget band på scenen nemlig Big fat snake, de lagde sammen med Anders ud med et af deres største hits “bonsoir madame” fra 1997 som de startede med at spille i en stille udgave her i Nyborg, men tempoet blev efter noget tid sat op til den version vi alle kender og der var nu for alvor fællessang. Big fat snake fortsatte med endnu et hit “Fight for your love” fra 1996 som også blev spillede i en mere akustisk udgave som klædte nummeret som stadig havde noget tempo over sig, og det var fedt at høre koret med Anne Holse og Gry Trampedach folde sig ud på begge sange. Herefter interviewet Anders guitarristen i Big fat snake Asger Stenholdt der har været med siden 1997, og de snakkede om en sang de skrev på dansk engang de kaldte for “Der er to ting der betyder Nyborg for mig” og den havde lagt i en skuffe og i 2000 blev den så indspillede og oversat til engelsk nemlig “Two things” som de herefter spillede, fedt da det ikke er et nummer man høre så tit og der var godt gang i nummeret og Big fat snake spillede derud af sammen med resten af bandet.

Herefter var det slut med Big fat snake og Anders fortsatte selv på scenen og sang et fedt rocket medley med sangene “Save tonight” fra 1997, suspicious minds fra 1969 og “Honky tonk woman” fra 1969 hvor specielt sidste nævnte for alvor satte gang i festen og Anne og Gry kom op til resten af bandet, og det var især en fornøjelse at se hvor meget Anne og Tira Skamby på percussion bare fyret den af og hvor man tydeligt kunne se hvor meget de nød det.

Herefter sluttede Anders igen af med “Rockshow”.

Endnu et blogindlæg herfra og i morgen kommer der endnu et 🙂 så kig med i morgen. 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Toppen af poppen: Michael Falchs dag