Blogindlæg om Toppen af poppen: Karl Williams Dag

Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie d. 2/9/2017

Hej igen musik elskere. 🙂

Efter en uges dejlig ferie på Samsø er jeg nu tilbage og klar til at blogge endnu mere om musik. 🙂

i får her i ugens løb 4 blogindlæg og det første er om tv2 Charlies nye musik program “Rockshow” der nu for alvor er i luften.

Programmet startede med at Anders Blichfeldt kom ind og sang titelnummeret “Rockshow” og fortalte hvem gæsterne var, derefter sang Anders “Soul man” fra 1967 rigtig indspillede af Sam og Dave moore. Bandet i aften var det samme som sidst, dog var Anne Holse udskiftet med en anden kor sangerinde i dette program fra Horsens.

Derefter præsenteret Anders Nikolaj Christensen fra Nikolaj og piloterne der lagde ud med hans store hit “Kommer nok hjem” (Sidder på en raket) fra 1991 og der var fra start godt gang i publikum og Nikolaj var som altid på, herefter blev der klippet til et sted væk fra scenen hvor der var optaget et kort interview med Nikolaj og så klippet de tilbage til scenen hvor Nikolaj spillede “Du kan svæve rundt” fra 2000 og han fik endnu engang publikum med og fik dem til at klappe.

Derefter kom Anders på scenen igen og sang James bond nummeret “Live and let die” oprindeligt indspillet af Poul Mccartney og Wings fra 1973, ikke et nummer jeg kan lide selvom James Bond og Poul Mccartney begge er noget jeg holder af og den blev da heller ikke bedre med Anders på tros af hans gode stemme.

Herefter kom Sanne Salomonsen på scenen og hun lagde ud med et nummer fra hendes seneste cd “Baby blue” nemlig nummeret “Et andet liv” hvor der igen var godt gang i publikum og Sanne var som altid tændt og nærværende. Der blev igen klippet til et kort interview hvorefter vi fik endnu et nyt nummer den smukke “Livets træ”, herefter kom Anders ind på scenen og interviewet Sanne og så fik vi til sidst endnu et nyt nummer “Solskin efter regn” modigt at Sanne at spille hele 3 numre og man kunne måske godt havde brugt en af de gode gamle til sidst i stedet for den for poppet “Solskin efter regn”.

Anders kom igen på scenen og sang et Steve miller medley med størstedelen af sange jeg desværre ikke rigtig kendte og selvom noget af det lød godt og Anders fyret den af, så var hans medley med Gasolin sidst dog bedre.

Herefter var det slut og Anders sang endnu engang “Rockshow”, igen er det nogle gode programmer og i den grad det vi mangler noget mere af på tv.

I lørdags var der endnu et program som jeg vil skrive om i løbet af denne uge og så vil der blive blogget om toppen af poppen fra Michael Falchs dag og Auras, så hold øje med bloggen de næste par dage. 🙂

På gensyn

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Toppen af poppen: Karl Williams Dag