og ja det er mig

anmeldelse af Waqas: One foot in the sink the other on a banana peel cd

Hej igen musik elskere. 🙂

Jeg har valgt i dag at lave et indlæg/anmeldelse af en ny cd jeg har hørt på spotify.

Det der er fedt ved at blogge om musik er, også at man kan skrive lidt om nogle musiker som ikke lige er det hotteste, men som alligevel laver god musik og derfor fortjener noget opmærksomhed. 🙂

Cden er med Waqas Ali Qadri, bare kendt som Waqas og navnet siger måske ikke mange noget, men kan så fortælle at det er ham der er med i den danske Hip-Hop trio Outlandish. 🙂

han har for nylig udgivet sin 3 solo cd med den lange lidt spøjse titlel: “One foot in the sink the other on a banana peel”.

Albummet ligger ud med lidt af titel nummeret der hedder “One foot in the sink”: Det er et lækkert tilbagelænede hip-hop nummer, der alligevel har noget tempo, specielt i omkvædet. Det er et nummer som jeg høre teksten der handler om det at være anderledes og, at finde sig selv som barn og ung for at nå voksne livet og hvem man er.

sang nummer 2 er lidt en afslutning på one foot in the sink på 40 sek. der hedder “Suhaib William” og som ligesom slutter af med at Waqas har fundet sin plads som musiker og rapper og det er scenen han høre hjemme.

3. sang er en duet med en fyr ved navn Saif Adam der hedder “It is written”: Det er et nummer der ligesom fortsætter med at fortælle hvor vigtig det er bare at være sig selv. Det er et rigtig godt optempo nummer, som minder rigtig meget om noget Outlandish kunne havde lavet.

4. sang hedder “Without you” og har lidt Reggae toner over sig. Desværre syntes jeg der er lidt for meget Autotune på nummeret til mig, og når vi når omkvædet syntes jeg det bliver for poppet og kliche agtigt. Kort sagt det lyder bare desværre som noget man har hørt ført.

5. sang er lavet i duet med endnu en musiker jeg ikke kender, en Talal og nummeret hedder “Salutations” og er et positivt pop nummer med Waqas rap ind over. Et nummer der også sagtens kunne være indspillet af Outlandish. Det er positivt, man bliver glad og man får lyst til at smile og danse af at høre nummeret.

6. sang er en intro til sang nummer 7. Introen hedder “your hearts a vessel”: Det er et nummer på 48 sek. med kun guitar og Waqas der snakker hen over, meget smuk indledning til sang nummer 7.

7. sang hedder “When tears smile” og der medvirker endnu en sanger ved navn Daim Khalid, det er et super fedt nummer igen med positiv lyd og med meget outlandish lyd. Skal jeg vælge et favorit nummer på cden bliver det dette nummer. En sang der handler om at leve livet, smile og se det positive i livet.

8. sang hedder “Gotta lotta love” og starter med beatboks og igen noget reggae lyd, og lidt black eyed peas lyd. Jeg syntes personligt bare at teksten er hørt så mange gange før, også fra Waqas på albummet og jeg syntes måske det er hørt før igen og igen med at elske dig selv før du elsker andre og se det positive i livet, og til slut syntes jeg det bliver lidt for meget omkvædet igen, igen og igen.

9. sang  er igen en intro til sang 10. Introen hedder “Mr. Webbes Dunya” der er på 32 sek. og lover meget godt og spændene til sang 10. Waqas spørger Why you wanna be a rapper, why you wanna be a artist, og igen handler det meget om det med at være anderledes.

10 sang hedder “Deen and Juice” og er et nummer med tung beats og igen for meget autotune til mig desværre. Det spændene ved introen går ligeså stille af ved at høre Deen and Juice, der også kun vare 1:55 og hvor der ikke er meget tekst i.

11 og sidste sang hedder “Merey Khuda” der Betyder “min gud”. Igen syntes jeg nummeret handler om noget af det samme som resten af albummet og nummeret køre lidt i ring og er endelig lidt synd for melodien er meget smuk.

alt i alt er det et godt album fra Waqas syntes jeg. Et meget positiv, lys album og med god lyd med gode tekster og Waqas har en fed rap stemme og i forhold til hans sidste Ep der var meget moderne med meget autotune på, så syntes jeg han har fundet ind til en bedre lyd denne gang, hvor man kan høre hvad teksterne handler om. dens svarhed er måske at den går lidt i ring til tider og nogle af sangene er lidt for kliche agtige, men syntes størstedelen af albummet har nogle rigtig gode sange med gode tekster og gode melodier der voksler mellem hip-hop, pop og reggae.

4 stjerner ud af 6. Pt. kan den kun fås på spotify men der arbejdes på at den også kommer som fysisk cd. Så den ska jeg da ha. 🙂Waqas' billede.

Det var alt for denne gang Jeg håber i vil læse med og måske gå ind og finde cden og høre ellers tjek hans facebook ud. 🙂

de næste par gange vil jeg skrive om Shakiras nye cd jeg snart modtager og så i weekenden ska jeg til to koncerter til Rosenholm Festival som jeg også vil skrive om. 🙂

music and love

Mikael <3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

og ja det er mig