Anmeldelse af Jacob Dinesen One step at a time album

Anmeldelse af Mathilde Falch duo koncert Auning Kultur Perronen

 Hej musik elskere 🙂 I går var en vild dag, der var jeg nemlig med til at arrangere en duo koncert med Mathilde Falch og hendes keyboardspiller og korsangerinde Charlotte Schultz i min hjemby Auning på Kultur perronen, en fantastisk dag og koncert aften som i selvfølgelig kan læse om her.

Mathilde og Charlotte ankom kl. 16:05 imødekommende og glade stillet de op til lydprøve og var under hele forløbet meget professionelle og helt nede på jorden.

Efter lidt lydprøve, mad og tøjskifte var de klar til at gå på kl. 19 til en fyldt sal på Kultur perronen med ca. 122 mennesker der glædet sig til at høre koncerten. Mathilde og Charlotte lagde ud med titel nummeret fra Mathildes seneste album “Solen brænder” der var et dejligt genhør, Mathilde bød herefter velkommen og var glad for at de ku få lov til at spille på Kultur perronen i Auning. De gik herefter videre med min favorit sang med Mathilde “Når du er her” fra 2014 der heldigvis de seneste år har fået fornyet liv til koncerterne.

Fra samme år fik vi Mathildes nok største hit “1000 grunde” hvor Mathilde og Charlotte viste flot nyt kor de havde øvet og deres stemmer klinget skønt sammen og Charlotte viste hvilken god korsangerinde hun er. Mathilde fik herefter gjort lidt reklame for hendes kommende nye album der udkommer 26/4 og derfra fik vi den kommende nye single “Tror du jeg har glemt” som Mathilde allerede udgav i 2022 men hun fik fortalt at på den nye udgave medvirker sangeren Alex Vegas, han var ikke med i Auning men Mathilde og Charlotte leveret endnu en smuk udgave af dette fantastiske nummer der heldigvis har været spillet en del til koncerterne siden 2022.

Mathilde og Charlotte spillet også 1. singlen fra det kommende album der også er titel nummeret “Hvert sekund” en sang der vokser for hver gang man høre den og til aftens koncert gik den rent hjem og Mathilde viser på denne sang at hun synger virkelig godt, har hun vist mange gange før men syntes virkelig hun bruger sin stemme på en anden måde på netop “Hvert sekund” og det lød bare super godt.

Det var ikke slut med nye numre for Mathilde var i gave humør og vi fik et nummer mere fra det kommende album nemlig sangen “Brændte Børn Leger Bedst” der var en sang der ramte og det var endnu en lovende sang fra det kommende album.

Mathilde fortalte som altid meget mellem numrene og havde mega meget overskud og var nærværende og på trods af hendes til tider mørke tekster så viste hun aften igennem at hun er en glad kvinde og at hun har masser af humor, hende og Charlotte havde også skønt samspil og man kunne mærke deres tætte venskab og bl.a fortællingen om sangen “Mellem mig og gud” fra 2021 der handler om at Mathilde drømte sig væk til en anden mand og et andet liv og at det ikke var hendes mands ynglings sang var spot on og Mathilde fik kørt fortællingen hjem på humor og med glimt i øjet ligesom sangen blev leveret fedt endnu engang og den sang er også bare super fed, sangen sluttet også sjovt da Mathilde sprang en streng på sin akustiske guitar og fik joket lidt med om det mon var g-strengen 🙂 Her viste Mathilde sig dog også fra sin spontane og utrolige cool side da hun efterfuldt valgte at skifte strengen og sætte ny på under koncerten med hjælp fra Charlotte og samtidig var Mathilde stadig nærværende over for publikum og fik kørt skiftet hjem med glimt i øjet på en cool måde, fed oplevelse.

Vi fik også Mathildes godnat hymne fra hendes debut album fra 2012 “Nætter under stjernerne” der er blevet en live favorit blandt mange og til koncerten i Auning gik den da også rent hjem. Mathilde havde også taget sin nye fede røde el guitar med og hun viste at hun også selv er en god guitarspiller da vi bl.a fik den mørke “Suk” fra 2021 der endnu engang blev løftet af at blive spillet live og den ramte endnu engang.

Det blev også til sangen om at længdes hjem til familien i sangen “Det jeg allerede har” fra 2015 og endelig fik vi Mathildes nyeste skud på et lille radio hit den dejlig glade sang “Planken ud” fra 2021 der sluttet koncerten af, publikum rejste sig og Mathilde og Charlotte tog imod bifaldet og kærligheden og forlod scenen men publikum var selvfølgelig ikke færdige og Mathilde og Charlotte kom da også hurtig ind igen hvor de sluttet af på ægte rock maner med Mathildes rock fest sang “Ild i min røg” fra 2015 der endte med at blive ved og ved og gå hurtigere og hurtigere og Mathilde fik publikum med på at synge med på kor stykket til sidst og herefter var det slut på en fantastisk koncert aften i Auning der endte med stående applaus endnu engang og efterfølgende var Mathilde og Charlotte klar på en snak og et billede som jeg var heldig at få med de 2 dygtige kvinder.

6 Stjerner ud af 6 🙂 Dette var min 13. koncert med Mathilde siden jeg hørte hende første gang i Grenaa i 2011 og der har været mange skønne koncert oplevelser med Mathilde og specielt de seneste koncerter men dette her var klart min bedste koncert oplevelse med hende 🙂 det var fantastisk at opleve hende i Auning på hyggelig Kultur Perronen og at være med til at stå for det 🙂 Det tager selvfølgelig ikke hele æren for selve koncerten var bare fantastisk med en Mathilde i topform og en sætliste af nogle af hendes bedste sange og så kom Charlotte virkelig på banen som en dygtig keyboardspiller og korsangerinde og deres sammenspil var fantastisk at opleve 🙂 Generelt var tiden både før og efter koncerten fantastisk at opleve og være med til og mærke hvor stille og rolige kvinder de begge to bare er og super søde og nede på jorden 🙂 Mathilde er kommet langt og er kun blevet bedre med årene 🙂

Her lidt flere billeder 🙂    

Det var lidt om koncerten med Mathilde og Charlotte på Kultur Perronen i Auning 🙂 I næste uge skal jeg til koncert med Mike Tramp og det vil i selvfølgelig kunne læse mere om på bloggen 🙂

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Jacob Dinesen One step at a time album