Anmeldelse af Jennifer Lopez This is me... now album

Anmeldelse af Jacob Dinesen One step at a time album

Hej musik elskere 🙂 I dag udgiver den danske sanger og sangskriver Jacob Dinesen sit nye album, dette er hans 6. album siden debuten i 2015 og det første nye album i 3 år.

Sang 1 hedder “I dont care” og starter med lyden af noget banjo inden Jacobs genkendelige stemme kommer, sangen mister lidt i omkvædet og kommer ikke helt op og ringe på trods af det lidt folkelige lydbillede og Jacobs gode stemme og før man ved af det er sangen færdig.

Sang 2 var 2. single og nu sker der noget på den optempo sommerlige “Take it easy” der havde været en bedre album åbner efter min mening og en sang der kun vokser og som vil kunne gøre sig godt til live koncerterne. Man bliver glad af at høre “Take it easy” og får en sommer fornemmelse og man husker sangen.

Sang 3 er titel nummeret og 3. og nyeste single “One step at a time” og her får vi en mere Jacob Dinesen lyd som man kender den, en blanding af noget foke/rock og denne sang er mega fed og igen en sang der nok skal kunne gøre sig live, sangen har lidt irsk fløjte lyd undervejs og giver den mere folkelig lyd som Jacob startet ud med.

Sang 4 hedder “Keep on keeping on” og starter med lyden af en akustisk guitar og fortsætter det lidt folkelige lidt country agtige lydbillede, sangen er optempo og er rigtig fed og Jacob synger som altid fedt, sangen er meget anderledes i lyden i forhold til andet musik man høre i dag.

Sang 5 hedder “Only you” og nu går vi ned i tempo på en stille country ballade hvor Jacob virkelig bruger sin stemme endnu engang og selvom man stadig til tider tænker Bruce Springsteen så har han de seneste år virkelig også fundet sig selv.

Sang 6 hedder “Broken” og vi går nu op i tempo igen på en rock/pop sang som lyder som Dinesen og som man ikke kan undgå at sidde og rocke med på og skal han lave en single mere ville dette være et oplagt valg der nok også skal få liv ude på live scenerne. På trods af tekstens lidt sørgelige indhold kan man ikke undgå at blive glad af at høre den og der bliver spillet en fed guitar solo til sidst også og dette er klart albummets bedste nummer.

Sang 7 hedder “Ready” og er et op i tempo nummer der er lidt anderledes end hvad man plejer at høre fra Dinesen og her høre man måske endnu mere Jacob Dinesen og han synger lidt anderledes, til tider er der lidt nærmest Thomas Helmig over det, det lyder dog ret fedt og man bliver på sangen der igen får en fed guitar solo.

Sang 8 var 1. singlen og hedder “The waiting game” og her medvirker sangerinden Sine ganske kort. Sangen bliver bedre jo flere gange man høre den men høre hverken til albummets bedste sang eller Jacobs bedste sang generelt, er dog sikker på den vil blive løftet til koncerterne.

Sang 9 hedder “The worlds got your back” og er en stille akustisk ballade hvor Jacob synger med sin fantastiske fede dybe stemme, sangen bliver løftet i omkvædet og er en super god smuk ballade.

Sang 10 er også det sidste nummer og hedder “We run together” og nu går vi helt ned i tempo på en klaver ballade der slutter albummet smukt af. Sangen overrasker til sidst ved at Jacob synger med en vild lys stemme og sangen går lidt op i tempo også til sidst og overrasker som et spændene anderledes nummer.

5 Stjerner ud af 6 🙂 Jacob er stadig noget af det bedste nye musik der er kommet de seneste år og han har gjort det så godt, med årene er han kommet en smule mere væk fra den unge danske Bruce Springsteen han lød som i starten og mere som Jacob Dinesen. På den nye er der både klassisk Dinesen lyd og der er noget helt nyt, er ikke karrierens bedste album men klart et album med en del fede numre og Jacob synger stadig helt fantastisk 🙂 albummet kan købes som cd, lp og streames og downloades  

Det var lidt om Jacob Dinesens nye album der er bestilt på cd 🙂 På torsdag i næste uge skal jeg til koncert med Mathilde Falch på Kultur perronen i Auning hvor jeg bor og hvor jeg også har været med til at arrangere koncerten og det vil i kunne læse meget mere om på bloggen i næste uge 🙂

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Jennifer Lopez This is me... now album