Anmeldelse af Jacob Dinesen solo koncert i Grenaa

Anmeldelse af Things we do for love Vildeste visioner album

Hej musik elskere 🙂 i fredags udgav den nye trio Things we do for love deres debut album “Vildeste visioner”, de 3 mænd bag trioen er dog langt fra nye den består nemlig af Jørgen Thorup der har en lang musikalsk historie bag sig han har været medlem af Shu-Bi-Dua i 15 år og har udgivet 3 albums i eget navn, deltaget i “Dansk melodi grand prix” og har de seneste år spillet og sunget i Hardinger Band, han udgav sidste år sit 3. solo album. Peter Busborg har i mange år fungeret som korsanger i både “Dansk melodi grand prix” og på albums med et hav af solister, han har samarbejdet en del med Jørgen og så har han også selv stået i forgrunden, man kan bl.a høre hans stemme på titel nummeret til “Pyrus på pletten”. Sidste mand i trioen er også den ældste nemlig Ivan Pedersen der også må siges at havde en lang musikalsk historie bag sig fra Laban til Backseet boys til solo og de seneste år har han også været medlem af gruppen Sing sing sing. Det er disse 3 herrer der nu har udgivet et fælles album “Vildeste visioner” med deres egne sange på dansk og den vil jeg meget gerne skrive lidt om.

Sang 1 var 1. single og også min favorit på albummet nemlig “On the road” der er en fed rock/pop sang om livet som musiker på landevejen, alle 3 synger et vers hver på sangen og specielt Jørgen og Peter viser at de stadig er nogle super fede sangere og dette er bare et super fedt nummer og en fed åbner for et album, det er dansk, det er rocken roll, det er “On the road”.

Sang 2 hedder “Ingenting” og vi bliver i det rocket rock/pop univers men går lidt ned i tempo på en sang som de alle 3 igen synger sammen, et rigtig godt nummer hvor det igen er Jørgen og Peter der brillerer på sangen tilsat en fed rock/pop melodi og et kor der kunne minde lidt om noget Shu-Bi-Dua.

Sang 3 er titel nummeret “Vildeste visioner” der er et lidt mere moderne pop nummer der bliver en tand for poppet til mig og selvom Jørgen synger med sin fede stemme så er dette ikke et favorit nummer på albummet.

Sang 4 hedder “Ku alligevel ikke sove” og er en stille ballade hvor Ivan har vokalen sammen med Peter og her er det klart Peter der klarer den bedst og Ivan er desværre langt fra den sanger han engang var og dette nummer bliver desværre en tand for sukkersødt til mig.

Sang 5 hedder “Kunsten stiger” hvor tempoet er sat lidt op og der synges om Corona krise bl.a, desværre igen bliver dette nummer en tand for poppet til mig.

Sang 6 er 2. og nyeste single “Efterladt” hvor vi for alvor går ned i tempo på en stille ballade som Jørgen og Peter synger på, et dejligt nummer med disse to super fede sangere og specielt Jørgen synger med en skøn inderlighed på dette nummer der er en rigtig god ballade.

Sang 7 hedder “Irmapigen” og er et et fedt motown inspireret nummer som Peter synger på med sin fede stemme som man bare har hørt for lidt og han er en super fed sanger, en sang om når man trænger til at finde noget positivt for eksempel under Corona ned lukningen som jeg tænker dette nummer er skrevet ud fra.

Sang 8 hedder “Fatter det nu” og er en stille pop ballade hvor hvor alle 3 synger, det er en ordentlig pop basker af et nummer og igen bliver det lige en tand for poppet til mig og så synger Ivan mest på nummeret der bliver en noget sløj omgang.

Sang 9 hedder “Lad os danse mens vi kan” og er et meget 80er inspireret nummer med en tekst om at nyde livet mens man kan, et super dejligt nummer der er et af albummets bedste numre og sagtens kunne blive 3. single fra de herrer som alle 3 synger på dette nummer, man har svært ved at sidde stille til dette nummer og man sidder med et smil på læben og omkvædet er noget man husker.

Sang 10 er også det sidste nummer og hedder “Stjernestøv”, en stille sang om når man når til enden af livet en dejlig sang som alle 3 synger på og teksten er rammende, sangen bliver løftet i omkvædet og slutter dette gode album godt af.

4 stjerner ud af 6 🙂 Jørgen, Peter og Ivan har lavet et godt fælles album hvor der er et par gode numre imellem, albummet kommer dog ikke 100 % i mål og nogle steder kunne man godt ønske at den mere rocket lyd domineret lidt mere end den gør, men det er et godt album med nogle gode sange og specielt Jørgen og Peter levere fede vokaler på sangene. Albummet kan købes på cd, vinyl og streames og downloades 🙂 

Det var lidt om Things we do for love debut album 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Jacob Dinesen solo koncert i Grenaa