Anmeldelse af Damgaard Krøyer Tschicaja album: Past present

Anmeldelse af anders blichfeldt album: nytogfordeflestenyt

Hej musik elskere 😉 i denne uge får i en anmeldelse af Anders blichfeldts nyeste solo album som han udgav november sidste år. Dette er hans 6. Solo album og det første siden opløsningen af big fat snake, albummet er 9 sange af både helt nye samt sange der tidligere er blevet udgivet men aldrig på cd, derfor titlen “nytogfordeflestenyt”.

Første sang hedder “devil believes in me” som er et helt nyt nummer som Anders har skrevet sammen med producer Oli Poulsen. Sangen er en fed rocket blichfeldt sang hvor Anders viser at han stadig kan synge og skrive en fed rock sang og dette nummer er klart et af de bedste numre på albummet.

Sang 2 hedder “if this is the end” og var hele startskuddet for dette album, Anders udgav sangen som single i 2019 og har igen skrevet den med Oli Poulsen. Sangen er en storladen ballade der leder lidt tankerne hen på noget leonard Cohen/David Bowie og det lidt anderledes lydbillede klæder Anders og han viser igen at han er en mega dygtig Sanger, dette er min ynglings sang på albummet der tager en med storm og har flere lag samt en tekst om det uundgåelige ved livet og om at få det bedste ud af det.

Sang 3 hedder “made in heaven” og er en sang som Anders skrev og udgav i 2015 på opfordring fra sport event firmaet “made in Danmark”, med på sangen medvirker bl.a også kim Sjøgren på violin og det er et fedt nummer som er rigtig Anders blichfeldt agtig og lyden af violinen giver lige et ekstra lag af et folkelig lydbillede.

Sang 4 hedder “lord lead me home” sangen er skrevet af Peter schøltz og anouska Sinding og Anders indspillet første gang sangen i 1996 til en reklame for “home”. Sangen er en rigtig Anders blichfeldt/big fat snake rock ballade der er meget 90er agtig og super fed og man får tankerne hen på tiden med big fat snake.

Sang 5 hedder “the sun will keep you warm” og er skrevet af guitaristen Niels Henriksen i 2016 hvor Anders blichfeldt indspillet den til Niels album. Sangen er igen en fed smuk rock ballade der igen godt kunne minde om noget big fat snake kunne havde lavet.

Sang 6 hedder “vikings plan” der er skrevet af trommeslager kalle Mathisen og som Anders udgav i 2012. Sangen er meget støjende i lyden og bliver desværre meget irriterende i længden og man opgiver hurtigt at høre hele sangen.

Sang 7 hedder “One step” som Anders indspillet sammen med Jørgen Thorup, Signe Svendsen, Karen busk og Ivan Pedersen i 2002 som støttesang for ofre i landminer. Sangen er en fed pop ballade der er skrevet af Jørgen Thorup, Ivan Pedersen og Niels Poulsen og er en sang der sagtens kunne klare sig som radio hit og det lyder rigtig godt.

Sang 8 hedder “længes” og er indspillet og skrevet af Anders blichfeldt og Alberte i 2011. På trods af de to gode sangere og at høre Anders lidt på dansk er sangen desværre ikke en der går igennem hos mig og lydbilledet bliver lidt for støjende på trods af den stille melodi.

Sang 9 er også sidste sang og er sjovt nok støttesangen for ofrene i Kosovo “selv en dråbe fra 1998 som Poul Krebs og Stig Kreutzfeldt skrev og indspillet med et hav af danske kunstnere bl.a Anders blichfeldt, et lidt sjovt nummer et putte på et Anders Blichfeldt solo album men omvendt er det jo stadig et rigtig godt nummer der netop aldrig har været udgivet på cd og med orderne “selv en dråbe giver ringe i vandet selv det mindste håb” slutter albummet af med masser af håb.

4 stjerner ud af 6 😉 Anders blichfeldt har lavet et rigtig godt solo album med nogle rigtig gode og fede numre i blandt, albummet kommer ikke 100 % i mål og med “selv en dråbe” bliver Anders måske gemt lidt væk men albummet er rigtig godt og et lyt vær 😉 man kan købe den på Anders Facebook side som cd 😉

 det var lidt om Anders blichfeldt nyeste album 😉 i næste uge regner jeg med at der kommer en anmeldelse af Michelle birkballes nye album “2021” der udkommer idag 😉

Music and love

Mikael ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Damgaard Krøyer Tschicaja album: Past present