anmeldelse af Paul Maccartney cd: Egypt station

Blogindlæg om Rockshow d. 30/9/2018 på TV2 Charlie

Hej musik elskere 🙂 inden dagens blogindlæg er det jo desværre sådan at hele Danmarks national skjald Kim Larsen afgik ved døden igår. Kim Larsen var en musiker som har fyldt meget i mit liv de sidste mange år og jeg nået at se ham live 15 gange, første gang var til Randersugen 2007 og sidste gang blev så på Gl. Estrup i Auning i år . Kim Larsen er en musiker vi i den grad kommer til at mangle men hans musik vil heldigvis leve videre og i mange år efter. Kim Larsen RIP <3

Dagens blogindlæg handler om Rockshow på TV2 Charlie der blev vist igår.

Anders Blichfeldt Startet som altid med title sangen “Rockshow” og præsenteret dagens gæster. Dagens første kunstner var Sys Bjerre der startet med hendes sang “Hey Vanessa” fra 2012, et kedeligt nummer og Sys virket lidt ved siden af sig selv. Sys fortsatte herefter med “Alle mine veninder” fra 2008 som ikke er et nummer jeg holder af, men publikum kom dog mere gang i og det virket til at der var flere der kendte dette nummer end det første. Sys sluttet af med hendes største hit “Malene” fra 2008, og “Malene” er da også stadig et godt nummer, dog virket Sys stadig meget ved siden af sig selv og der var mere gang i publikum end der var i hende.

Anders kom igen på scenen og sang sin egen sang “Rødt hår” fra 2001, “Rødt hår” er ikke et nummer jeg bryder mig ret meget om og jeg ville havde ønsket Anders havde valgt et af de andre numre fra den cd, Anders var til gengæld rigtig god som altid til at få publikum med og han var i den grad til stede. Anders præsenteret herefter næste band og det var Back to back der lagde ud med “Varm chokolade” fra 2001 og havde fra start godt fat i publikum og “Varm chokolade” er et rigtig godt nummer. De fortsatte med deres 80er sang “En elsker som dig” der ikke høre til blandt mine favoritter men de fortsatte med at havde godt fat i publikum. Anders kom nu på scenen og interviewet Morten og Nis og herefter fik vi deres største hit “Jonathan” fra 1989 som man ikke var i tvivl om at alle der var til stede kender og kan synge med på. Højdepunktet på Back to backs koncertdel var klar denne evige gode klassiker der sluttet med endnu en fed guitarsolo fra Jens Runge.

Anders kom nu på scenen og gav et Elton John medley med sangene “Im still standing” fra 1985, “candle in the wind” fra 1973 og “Dont go breaking my heart” fra 1975 som Anders sang sammen med de to korpiger, dejligt medley med gode sange fra Elton John og med god fortolkning af Anders og Rockshow bandet. Anders sang en ekstra sang nemlig Fleetwood mac nummeret “Dont stop” fra 1977 og herefter sluttet han med “Rockshow” igen og takket af.

Det var lidt om Rockshow 🙂 på onsdag skal jeg til koncert med Isam B i musikhuset i Århus, en koncert i selvfølgelig vil kunne læse meget mere om her på bloggen.

Music and love <3

Mikael

1

  • SANNE

    Fin anmeldelse. Jeg så ikke showet men føler næsten jeg har set det .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

anmeldelse af Paul Maccartney cd: Egypt station