Blogindlæg om rockshow d. 2/9/2018 på TV2 Charlie

Blogindlæg om Rockshow d. 9/9/2018 på TV2 Charlie

Hej musik elskere 🙂 som lovet her lidt fra Rockshow på TV2 Charlie der igår blev vist fra Randers.

Anders Blichfeldt startet som altid med at synge “Rockshow” og præsenteret gæsterne. Aftens første gæst var sangerinden Elisabeth G. Nielsen der sang hendes egen “Sotte voce. Elisabeth lyder som sig selv og leveret sangen i en meget levende og intim version og så kan hun jo ikke løbe fra at hun er søster til Peter A.G Nielsen fra Gnags, og det kunne man tydelig se også på hendes optræden, ikke ligeså energisk som sin bror men hendes optræden var anderledes i forhold til andre kunstnere man ellers normal ser live. Til sidst gav guitarrist Morten Woods en super fed guitarsolo og så var det slut på en fed live optræden fra Elisabeth.

Anders kom herefter på scenen og præsenteret næste kunstner der var Poul Halberg and friends. Poul Halberg er guitarrist m.m og har stået bag hits fra Halberg/larsen og Ray Dee Ohh. Med sig til at synge disse sange havde Poul sangerinden Heidi Degn og de lagde ud med det ukendte Halberg/Larsen nummer “Transit” fra 1984 der ikke bed sig fast i mig, De fortsatte hermed med det gode Ray dee ohh nummer “Brændene læber” fra 1989 som Heidi desværre ikke kunne synge ligeså godt og det største plus var Poul Halbergs guitarsolo. Anders kom nu på scenen og interviewet Heidi og derefter sang hun “Mandagsstævnemøde” fra 1989 med Ray dee ohh der dog fik godt fat i publikum men Heidis stemme syntes jeg er for svar til disse store hits og jeg vil fortrække at høre dem enten i original udgave eller med 80er kopibandet Hit med 80erne.

Anders kom igen på scenen og sang det smukke nummer “Have a little faith in me oprindeligt fra 1987 af John Hiatt og som jeg bedst kender i en udgave med Jon Bon Jovi fra 2011. Anders udgave var smuk og han viste endnu engang hvilken stor sanger han er og fortolket den på hans helt egen måde.

Anders præsenteret nu sidste band på scenen og det var Sko/Torp der som bekendt består af Søren Sko og Palle Torp, de lagde ud med “Losers game” fra 1990. Søren sang som altid super godt men med solbriller og en noget kedelig optræden dalet stemningen. Anders kom på scenen og interviewet Søren og derefter fik vi et ukendt Sko/torp nummer der var endnu mere til den kedelig side og man sad og håbet at de ville spille “on a long lonely night” men nej efter 2. nummer var det slut og de forlod scenen.

Anders kom nu igen på scenen og gav et U2 medley med sangene “With or without you” fra 1987 som Anders sang endnu bedre end Bono og U2 og man mærket mere teksten og hvor god en sang det endelig er, “i still haven’t found what i’m looking for” fra 1987 som er et af de få numre jeg elsker med U2 og som Anders også sang fantastisk og til slut “Desire” fra 1988 som jeg ikke kender med U2 men som var mega fed med Anders. og derefter sluttet Anders med endnu engang “Rockshow” og takket af.

Det var lidt om endnu en Rockshow udsendelse og der er snart meget mere blog igen og allerede på onsdag kan i læse en anmeldelse af Rasmus Nøhrs nye album “Monas butik” 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om rockshow d. 2/9/2018 på TV2 Charlie