Anmeldelse af Gnags koncert til fed fredag 9/6/2017

Anmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs koncert fed Fredag 23/6/2017

Hej igen musik elskere 🙂 dsc02037

Jeg var i går til koncert i friheden, og høre Krebsfalch med Michael Falch og Poul Krebs i forgrunden.

Jeg vil starte med at fortælle at er man til at læse anmeldelse, hvor der ikke kun er positive ting at skrive om så skal man lade være at læse videre, 🙂 er svært at finde en negativ ting fra i går.

Koncerten startede med at de to herre Falch og Krebs kom på scenen, og sang Falchs hit fra 1986 “I et land uden høje bjerge”, hvor der var fællessang og god stemning fra start, og i slutningen af sangen kom bandet ind på scenen. Det var to guitarrister, to trommeslager, to keyboardspillere og en bassist så der var mange på scenen.

Koncerten fortsatte herefter med Krebs´s hit “Morgendagens tåber” fra 1991, hvor vi fik den ene keyboardspiller på banen. Palle Hjorth gav en fantastisk og imponerende keyboard solo, han er mega dygtig og vild på en scene.

“Min stjerne” fra 1989 af den gode Falch fortsatte festen, herefter fik vi fællesnummeret fra deres fælles album fra 2015 i form af nummeret “Derfra til evighed” en dejlig Krebs´s sommersang der handler om netop friheden og venskab.

Og så fik vi et helt nyt nummer fra Poul Krebs “Kig op” som man allerede kunne omkvædet af efter ganske kort tid, en ny Krebs klassiker er født.

Lidt nyt fik vi også fra Falch. Vi fik “Sigter efter månen” fra 2016, hvorefter et gammelt nummer fra Falch fortsatte festen, nemlig den meget smukke “Ud af mørket” fra 1986, hvor den ene guitarrist Lars Skjærbæk var i sit es, som en af Danmarks dygtigste guitarrister, mener jeg.

I det hele taget var der stort set fællessang fra start til slut. Jeg fik skrålet med og havde samtidig masser af øjenkontakt med de to herre, som da de spillede Krebs´s sang fra 1991 “Jennifer”, hvor Krebs glemte lidt af teksten, og han kigger ned på mig, der kunne teksten. 🙂

Endnu et fællesnummer fik vi fra 2015 som var “En drømmers by”, hvor der gik ren Bruce Springsteen rock i den 🙂 super fedt nummer der fungere live.

Endelig var det tid til en sjæler. Det var den meget smukke kærlighedssang “Den eneste i verden” fra 1992, og herefter var der fællessang og feststemning i resten af koncerten, idet de spillede numrene “Tomandshånd” fra 2015, “Fri som et forår” fra 1991

og Bjergene på mols fra 1996, hvor den gode Falch tog springet og hoppet ned til publikum. dsc02008

Hvis vi troede festen var slut tog vi fejl, og i sidste ende af koncerten fik vi numrene “Sommer på vej” fra 1985, “Mød mig i mørket” fra 1982 og “Morrison, Dylan og Elvis” fra 1995.

Så var det slut men publikum ville selvfølgelig have mere, og det fik de, først det smukke kærligheds hit “Sådan nogen som os” fra 1995, hvorefter koncerten sluttet med et kæmpe brag i form af, Falchs gennembruds sang “Superlove” fra 1981.

Nu var det slut på en fantastisk koncertoplevelse, med de to fantastiske sangere og sangskrivere med sange fra hele deres perioder, hver især og sammen 1981-2017.

6 stjerner ud af 6 en af de bedste koncerter jeg har været til, og som jeg kan leve længe på. Det de kan sammen er noget magisk. Man kan tydeligt mærke deres tætte venskab, og at de hygger sig på scenen. En anden ting er deres fantastisk energi, Poul Krebs blev 61 år i maj og Michael Falch bliver 61 år til september, og det kan man bestemt ikke se, som de springer rundt på scenen. 🙂

Deres band bestod af: Lars Skjærbæk på guitar, Rune Kjeldsen på guitar, Palle Hjorth på keyboard, Christoffer Møller på keyboard, Troels Skjærbæk på bas, Peter Dombernowsky på trommer og Rasmus Valdorf på trommer. Fantastisk og dygtigt band til to dygtige sangere og sangskrivere.

her lidt flere billeder fra koncerten. 🙂 dsc01946dsc01974dsc02002

Det var alt herfra 🙂 men snart vender jeg tilbage igen om programmet “Rockshow” der kom på Tv2 Charlie  i går da det var Sankt Hans aften som jeg optog.

Mikael <3

dsc02044

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Gnags koncert til fed fredag 9/6/2017