Anmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs Duo koncert Randers

Anmeldelse af Glimtvis Werent we just dancing ep

Hej musik elskere 🙂 I dag udgiver den nye danske duo Glimtvis deres debut ep “Werent we just dancing”, duoen består af sangerinden Rikke Egholm og sangeren og guitaristen Rasmus Pedersen der sammen har skrevet og indspillet og sunget 6 sange til denne ep på engelsk, sange om voksenlivet når det gør ondt og de ting vi ikke typisk deler på de sociale medier og på lydsiden finder man en fed rock/country lyd og et par fede stemmer.

Sang 1 er 1. singlen og hedder “Hurricane Wall” og er en optempo rock sang om at være fanget i et følelsesmæssigt stormvejr, at føle sig lille og angrebet uden at havde mulighed for at slippe væk men også om til sidst at finde styrken til at rejse sig igen. Sangen er en fed rock sang hvor tekst og musik går hånd i hånd og Rikke og Rasmus levere nogle super fede vokaler til sangen der er epens bedste.

Sang 2 hedder “Long kiss goodbye” der går lidt ned i tempo på en rock sang om at komme videre efter et endt forhold og forsone sig selv på godt og ondt, sangen bliver løftet i omkvædet og får en country feeling blandet med den rocket lyd og det lyder mega fedt og efter få gange sidder omkvædet fast.

Sang 3 hedder “Almost perfect me”, en stille ballade om at jagte det perfekte men altid ramme en smule ved siden af. Sangen fortsætter den rocket/country venlige stil med både Rikke og Rasmus på vokal, en sang der rammer ned i tiden om det perfekte liv og om at der ikke er nogen af os der er perfekte.

Sang 4 er titel nummeret “Werent we just dancing” der handler om livet efter en skilsmisse og forsøge sig på dating livet igen og at leve i en romantisk drøm og teenage følelse ved siden af dagligdagens virkelighed. “Werent we just dancing” er en fed country/rock/ballade hvor vokalerne igen sidder lige i skabet og lyden er fed.

Sang 5 hedder “Nothing left to blame” der handler om smerte og nederlag, en igen ned i tempo rock/ballade hvor guitaren dominere på lydbilledet, igen et rigtig fedt nummer der er en af de bedste på epen.

Sang 6 er også den sidste og hedder “Wonder” og er en stille country sang om at stå tilbage og undres over, hvad det hele var for noget og at undres over, hvorfor man står der men også om at ønske og håbe og drømme. En skøn country ballade der slutter denne ep virkelig fedt af.

6 stjerner ud af 6 🙂 Glimtvis er nok det bedste nye musik jeg har hørt i lang tid 🙂 en duo med en masse på hjertet både på tekstsiden og musiksiden og så levere de nogle virkelig fede vokaler 🙂 snyd ikke dig selv for at høre deres nye ep der kan streames og downloades og købes som ep 🙂 Jeg vil se frem til at høre mere fra dem 🙂 

Det var lidt om Glimtvis debut ep 🙂 I næste uge nærmere bestemt d. 26/4 udgiver Mathilde Falch sit nye album “Hvert sekund” og det kan i læse en anmeldelse af i næste uge 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs Duo koncert Randers