Annbefalinger af 2 nye sange Januar 2019

Blogindlæg om Freddy And the Phantoms

Hej musik elskere 🙂 dette Blogindlæg har jeg valgt skal være om et band jeg gerne vil gøre mere opmærksomhed omkring fordi det fortjener de 🙂 bandet er Freddy And the Phantoms.

Bandet startet i 2010 og er dannet af forsanger og sangskriver Frederik Schnoor, bandet har haft nogle udskiftninger undervejs og de udgav deres debut EP i 2010 “Leaving the Landscape” hvor man bl.a fandt nummeret “Whos it gonna be” https://www.youtube.com/watch?v=bzxPMmUkW7U og siden der hed medlemmerne udover Frederik på sang og guitar og sangskriver også trommeslager Rune Hansen, bassist Mads Wilken, keyboard og orgel spiller Anders Haahr og guitarrist Morten Rahm.

De udgav i 2012 deres 2. udgivelse der var deres første album og bestod af 9 rock/blues numre der var samme stil som deres debut dog var blues rykket lidt mere ind men rocken var der stadig, albummet hed “Shadows Across The Country” og netop title nummeret er min ynglings med dem https://www.youtube.com/watch?v=re8ZH5wQuig. De kom lidt mere frem med dette album og vandt bl.a Gaffa prisen som årets band i 2012 og det gjorde bl.a også at de to år efter i 2014 blev opdaget af komiker Frank Hvam der tog dem med som opvarmning på hans tour hvor jeg opdaget dem for første gang og hørte dem live og jeg var helt tossede med deres lyd og måden de var levende på en scene.

samme år i 2014 udkom deres 3. udgivelse “Times of Division” hvor der var skruet ned for blues og rigtig meget op for rocken og hvor bl.a dette fede nummer “No One to Blame” findes https://www.youtube.com/watch?v=jkq0gQALslI. Med dette album fandt de et endnu større publikum og fik flere spille jobs og opvarmning for bl.a Twisted Sister og D-A-D, i december 2014 udgav Freddy and the Phantoms en julesingle “Someone said its christmas”. Jeg fik muligheden for at høre dem live i 2016 igen i Fredericia der var en kæmpe oplevelse og viste et band der gerne ville frem og stadig fyrret den max af og gav publikum en rock fest på tros af at vi ikke var så mange.

I 2017 udgav de deres 4. udgivelse og deres bedste album indtil videre syntes jeg “Decline Of The West” hvor de for alvor var tilbage i deres vante stil Rock/Blues og med 11 mega fede numre hvor man virkelig kan høre der bliver spillet for fulde drøn og det er lidt som at høre en live plade, der er sange som “NYC 1965” hvor guitarrist Billy Cross også medvirker og de har gendindspillet en sang fra deres debut EP “The Wild Ones” som de har sat mere ned i tempo og så varer nummeret 8:01 og hen mod slutningen rocker de virkelig så det kan høres og mærkes. Mit ynglings nummer derpå er det 6:43 lange nummer “Mr. Pig” https://www.youtube.com/watch?v=oUXeJt2iuvU.

Året 2017 var også året hvor guitarrist Morten valgte at forlade bandet for at prøve noget nyt og Freddy and the Phantoms har siden bestået af Frederik, Rune, Mads og Anders og de udkommer senere iår med deres 5. udgivelse der denne gang er en EP, hvilket jeg glæder mig til.

Det var lidt om Freddy and the Phantoms, hold øje med dem og gå evt. ind og lyt til disse sange jeg har lagt ud for de fortjener noget opmærksomhed, er man til rock/blues med et band der spiller tæt og intens sammen og hvor man kan mærke spille glæden så er det lige noget for dig, samtidlig er Frederik en super fed sanger og sangskriver og vi har her at gøre med et band hvor teksterne betyder noget og handler om andet end hjerte/smerte og at gå i byen m.m teksterne handler om livet.

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Annbefalinger af 2 nye sange Januar 2019