Anmeldelse af Thomas Helmig cd: Takker

anmeldelse af Hugo Helmig EP Promise+ anmeldelse af David Cook EP Chromance

david-cook-snart-med-ny-ep-2018untitled Hej musik elskere 🙂 jeg har valgt i dag at lave to anmeldelser, en anmeldelse af en Ep jeg har hørt på spotify og en Ep jeg har købt. og den første er en Ep jeg har hørt nemlig Hugo Helmigs debut.

Hugo er søn af Thomas Helmig og har udgivet sin debut ep der hedder “Promise”.

Første sang er titelnummeret “Promise”, Hugo har en rigtig god stemme og nogle steder lyder han meget som en ung udgave af sin far. “Promise” minder også rigtig meget om noget Thomas Helmig kunne havde lavet og det er faktisk et rigtig godt nummer der positiv overrasker mig.

2. sang er singlen “please dont lie” der er blevet lidt af et hit for den unge sanger, jeg kan dog ikke forstå det da jeg syntes dette nummer er vildt kedeligt og minder om noget man har hørt 100 gange før.

3. sang hedder “Times of war” og rummer af lidt mere moderne toner, men er samtidig et nummer der er meget ned i gear og det er bestemt ikke et nummer man tænker er stor kunst eller super fedt, jeg keder mig i hvert fald under dette nummer.

4. sang er også udgivet som single og hedder “eyes wide shut” og igen er vi i den guitar poppet/ sing a song writing stil og man syntes igen man har hørt det før og så minder den på mange måder om “Please dont lie” jeg har svært ved at høre forskel.

5. sang er sidste sang og hedder “Hold on” og er endnu en kedelig popsang som desværre ikke giver noget nyt med sig og så er der sat en for dominerende guitar og nogle for moderne lyde til som ødelægger lidt det stille nummer sangen er og man bliver simpelthen træt af sangen inden den er færdig.

2 stjerner ud af 6 🙂 Hugo har en god stemme og han har allerede skabt sig en solid karriere af fans, jeg er dog desværre ikke en af dem og det er primært fordi jeg ikke syntes han tilføjer noget nyt, de sange han laver har man hørt 100 gange før og er lidt synd for Hugo har en god stemme og måske er det den unge alder der gør det andet ? men er i hvert fald ikke musik der fanger mig udover titelnummeret som er et ganske godt popnummer, og jeg vil til hver en tid fortrække at lytte til Daddy Helmig 🙂 untitled

den anden Ep jeg vil anmelde er nyeste udgivelse af engelske David Cook og hans EP “Chromance” som jeg fik af min kæreste i 10 årsdag 🙂 David udgav sin debut cd i 2006 men han blev dog først lands kendt da han vandt American Idol i 2008 og derefter udgav cden der bare hed “David cook”, siden 2008 har han lavet 2 cder mere i henholdsvis 2011 og 2015 og iår har han så udgivet en ny EP.

Første sang hedder “The lucky ones” og er et rigtig rock nummer der kunne havde været på et hvilket som helst andet David cook udgivelse, nummeret er up tempo og rummer Davids fede lidt hæse og rå stemme og så en masse guitar. Nummeret er klart mit ynglings nummer på denne EP.

2. sang er første single “Gimme Heartbreak”, et nummer som ligger meget væk fra den rock/pop stil David ellers plejer at lave. Dette nummer er ned i tempo og der er godt med autotune på stemmen og man kan næsten ikke høre det er ham der synger desværre.

3. sang hedder “Warfare” og er meget mere David cook stil og det minder meget om nogle af hans tidligere numre, og på nær en lille smule autotune til slut i nummeret så fungere nummeret og den bliver også bedre ved flere lytninger.

4. sang er et covernummer af Phil Collins nemlig hans sang “Another day in paradise” fra 1989. Davids udgave tilføjer desværre intet godt til nummeret og jeg vil til en hver tid fortrække Phil collins version eller den anden coverversion med Brandy og Ray J. fra 2001.

5. sang er nyeste single “Ghost Magnetic” der er meget ned i tempo og er et rigtig fint nummer der også bliver bedre ved flere lytninger og Davids stemme er super fed og helt uden brug af autotune.

6. sang er også det sidste nummer og den hedder “Circles” og den starter lidt mærkelig ud med mærkelige lyde også på Davids stemme og meget ned i tempo, og man når at tænke nej det er godt nok et mærkelig nummer. Men så 1:43 inde i sangen begynder der at ske noget, alle mærkelig lyde forsvinder og sangen skifter tempo og bliver til et vildt rocket nummer som lyder helt vildt fedt både Davids stemme og musikken, sangen vare dog kun 3:25 og er derfor alt for hurtig færdig og man ville gerne havde haft mere.

5 stjerner ud af 6 🙂 David er en utrolig fed sanger og han gav noget nyt med sin stemme første gang jeg hørte ham i 2008 med singlen “Light out”, hans svarhed er at han nogen gange bliver for poppet i sin lyd i forhold til den mere rocket del som klæder hans stemme. Med denne EP har han dog fået skåret de fleste mindre gode numre væk så der er størstedel af gode numre tilbage og det gør at denne EP er min ynglings udgivelse med ham og jeg håber at EP er fremtiden for ham da det giver mere plads til de gode numre. untitled

Det var lidt om to nye udgivelser 🙂 en EP med David Cook som jeg vil anbefalede specielt hvis man er den Rock/pop musik der rammer flere aldersgrupper, er man mere til guitar venlig pop/Sing a son writing der nok mest vil betage det lidt yngre publikum skal man vælge Hugo Helmig.

I morgen udkommer der ny single fra to kunstnere, nemlig danske Celina Ree der udgav sit debut album i 2008 og nu omsider er tilbage på den danske musikscene, og så er der ny single fra svenske Martin Stenmarck der har udgivet 5 cder og en ep og medvirket i det svenske melodi grand prix 3 gange og det internationale 1 gang. Jeg glæder mig til at lytte til begge dele og vil da kun anbefale at hvis man kan lide hård kvinde rock eller svensk guitar pop/rock at man finder udgivelserne i morgen og lytter med.

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Thomas Helmig cd: Takker