Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie d. 30/9

Blogindlæg om Toppen af poppen: Dorthe Gerlachs dag

Hej igen musik elskere 🙂 her lidt fra Toppen af poppen der blev sendt i går og bød på fortolkninger af Dorthe Gerlachs solosange og sange fra Hush.

Burhan g var den første og han havde valgt et af Hush sange nemlig den smukke “Drown” fra 2004, og jeg må nok erfarer at jeg nok aldrig bliver Burhan g fan og det er bl.a fordi jeg ikke er vild med hans stemme, dog hvis jeg skal være lidt positiv omkring Burhan syntes jeg at musikken var ganske fin og Jonas Krag spillede en god guitarsolo, så hvis jeg skal vælge af Burhans fortolkninger syntes jeg nok denne her var bedst men jeg vil til hver en tid fortrække at høre den med Hush.

Næste kunstner var Aura der havde valgt endnu et Hush nummer dog det lidt nyere country nummer   “same old different story” fra 2011, den rigtige udgave med Hush er meget country og det havde Aura valgt at gøre endnu mere ud af, med solbriller og countrylyd sang hun og fyret den af som en anden country chick og det klædte både hende og nummeret og det kørte bare derud af med bandet og hende og hun lignet en der virkelig nød det, en genre der klædte hende og hvor hun da igen blæste mig omkuld (dog uden at jeg græd eller fik gåsehud :))

Efter en lille fodboldkamp Dorthe havde arrangeret blev det aften og den næste kunstner var Caroline Henderson der havde valgt Hush hittet “Say a Little prayer” fra 2004, med lyden af noget spansk og Carolines smukke stemme imponeret hun mig endnu engang, hun skal simpelthen bare åben munden så er jeg solgt og hendes måde at synge omkvædet på væltet mig endnu engang omkuld og hun har bare en stemme som ikke ret mange andre har herhjemme, afslappende, smuk og imponerende.

Søren Huss havde valgt en sang fra Dorthes soloalbum som jeg ikke kendte i forvejen, det var nummeret “Ingers ting” fra 2015. Søren har overrasket mig meget positivt de sidste to søndage og der er ingen tvivl om at han er dygtig, dog var hans fortolkning ikke lige mig denne gang på tros af bandet der igen spillede godt så syntes jeg at hans stemme igen blev for dyster til mig.

Karl William havde valgt solo singlen “Natlys” fra 2015, Karl havde gjort sangen til sin egen og det lød nærmest som en Karl William sang og det syntes jeg var rigtig fint, nummeret bryder jeg mig dog ikke om hverken med Dorthe eller Karl men et lille plus at han havde gjort det til sit eget.

Sidste kunstner var Michael Falch der i sidste uge toppet ved mig med fortolkningen af Søren Huss “Tak for dansen”. Michael havde valgt et nummer fra Dorthes soloalbum som jeg ikke kendte i forvejen nemlig “Assistens” fra 2015 og bare i starten af nummeret som Michael startede med mundharpe kunne jeg mærke gåsehuden brede sig og man vidste at endnu en fortolkning var ved at blive til en helt ny Michael Falch sang. Det var en helt fantastisk fortolkning der lød 100 % som Michael Falch når han er bedst, Michael har før sunget om Assistens kirkegården i sin sang fra 2007 “Sang til undren” så Dorthes sang lå måske også lige til højrebenet, igen var det i hvert fald fedt, smukt og rørende. Jeg er kæmpe Michael Falch fan og har været det i en del år og jeg syntes han er fantastisk, men han er så også allerbedst når han bare lyder som sig selv med sine gode tekster og den rocket lyd.

Min ynglings fortolkning i aften var helt klart den gode broder Michael Falch og endnu engang ny favorit af hans fortolkninger pt. Jeg vil dog også gerne fremhæve Caroline Henderson som gang på gang bare imponere mig med sin stemme, og så aftens store overraskelse var igen Aura der blev til en country chick og det klædte hende.

Livet er smukt som Falch sang og smukt er musik og Toppen af poppen også. <3

music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie d. 30/9