Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie 9/9/2017

Blogindlæg om Toppen af poppen: Auras dag

Hej igen musik elskere. 🙂

Igen som lovet et blogindlæg om Toppen af poppen fra i søndags hvor det var sangerinden Auras sange der stod for skud.

Jeg kender Auras musik og de fleste af hendes sange, uden at det er noget jeg rigtig har lyttet til, men så som altid frem til at høre de andre fortolke.

Første sanger var Karl William der havde valgt “In love with the world”, Karl havde jeg spændte forventninger til efter hans fede udgave af “Ud af mørket” sidst, dog faldt hans fortolkning af Aura ikke lige i min smag og det kunne ligeså godt havde været hvem som helst man hørte synge og der var ikke meget nyt tilføjet til nummeret.

Dorthe Gerlach fortsatte med “Love somebody” og igen måtte jeg overgive mig til Dorthe og hendes fede country stil, og så syntes jeg det pt. var hendes bedste optræden og at hun klart synger bedst på engelsk. Til tider mindet hendes udgave af noget der ligeså godt kunne havde været på Hush første album og jeg fik gode musikalske minder tilbage til deres første album jeg var vild med.

Så blev det aften og Caroline Henderson fortsatte med “Glass Bone Crash” i en lækker afslappede jazz udgave, hvor igen Caroline imponeret med sin fantastiske stemme som i den grad også er perfekt til jazz, jeg blev meget rørt igen og hun er klart en af de allerbedste der har været med i toppen af poppen pt.

Burhan g fortsatte med den eneste sang jeg ikke kendte med Aura i programmet “Into the wild”. Igen var Burhan ikke lige mig, jeg syntes stadig hans stemme er for svag og så er det at prøve at lyde som Michael Jackson tit en dårlig ide.

Søren Huss havde valgt en af de mest kendte med Aura “Something from nothing” jeg har før nævnt jeg ikke var så meget til Sørens stemme, men i denne udgave gjorde han det helt fantastisk og hans stemme fik noget lys og glæde over sig. Søren havde valgt at lave en popsang helt om og gøre den mere stryger/klaver/klassisk ballade agtigt og det var super godt fundet på og leveret, og helt anderledes fra originalen og helt sin egen, jeg blev meget rørt af Sørens smukke udgave af “Something from nothing”.

Sidste kunstner var en sanger jeg havde ventet med glæde på nemlig den gode Michael Falch. Broder Falch havde valgt det kendte nummer “Song for sophie”, Michael havde valgt at fremføre den med den originale engelsk tekst og udover det havde han så lavet den mere svævende “Michael Falch” singer song write agtigt og det klædte i den grad nummeret og Michael har en fantastisk udtale når han synger både dansk og engelsk, man høre hvert et ord han synger. For sådan en som mig hvor Michael falchs musik har fyldt så meget i mit liv der blev jeg rørt over denne fantastiske fortolkning af et nummer jeg altid har syntes var for poppet og lød som alt andet.

Igen mange gode fortolkninger og nogle positive overraskelser, jeg må dog fremhæve broder Falch som min favorit i dette program. 🙂

På søndag er det så Caroline Hendersons sange der skal tages ind under huden, hvilket jeg også glæder mig til og hvor der er rigeligt at tag af. 🙂

Music and love

Mikael

 

 

2

  • Mette Bugtrup

    Søren gav mig den bedste oplevelse! Hans varme menneskelighed skinner sådan igennem. Første gang at jeg kunne lide Karls stemme. Enig med at Dorthe version var meget Hush – kunne jeg også rigtig godt lide! Michaels version var rigtig fin. Og så er jeg ikke enig i, at en stor stemme altid er godt! Burhans stemme er absolut ikke den største, men han kan lave alle sange til et pop-hit og så er han så tro mod selv sig – og det er fedt i mine ører! 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mikael

      Syntes bestemt heller ikke at en stor stemme altid er det bedste 😊😉 men burhan går desværre bare ikke så godt igennem ved mig men det er jo smag 😉 men jo super version søren huss lavet 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie 9/9/2017