Anmeldelse af Neil Young Barn Album

Anmeldelse af Christian Hede Hovedspring i tom pool album

Hej musik elskere 🙂 der er allerede kommet et par gode 2022 singler fra start her i det nye år men her på bloggen fortsætter jeg pt. med albums fra 2021 🙂 og denne uges blogindlæg er om sanger og guitarist Christian Hedes album “Hovedspring i tom pool” fra 2021 som jeg hørte på Spotify den anden dag. Christian udgav sin debut ep i 2020 og spiller til dagligt med Jesper Binzer og i 2021 udgav han så solo albummet “Hovedspring i tom pool” et album der lige er blevet nomineret i årets rockudgivelse til “Gaffa prisen” og som den anden guitarist Søren Andersen har produceret og nu kan i læse om den her.

Første sang var også 1. single og min favorit på albummet nemlig sangen “Uden at lyve” som jeg tidligere har delt på min musikside, Christian ligger for land med en ægte country sang på dansk og det lyder super fedt og Christian viser sig som en super fed sanger udover at han er en dygtig guitarist, virkelig fedt nummer som er meget langt fra noget man høre i 2022.

Sang 2 hedder “Tegn på tid” og fortsætter den country venlige rock stil dog går tempoet ned en smule men sangen er endnu en dejlig en af slagsen og Christian synger virkelig fedt og sangen er nem at huske efter man høre den 2. gang.

Sang 3 er titel nummeret “Hovedspring i tom pool” der fortsætter country stilen og det er virkelig fedt at høre country genren på dansk hvilket er sjælen man høre. Tempoet er lidt oppe igen men er ellers et behageligt lydbillede der ikke hænger op under lysekronerne, endnu et dejligt nummer.

Sang 4 er 2. og nyeste single og hedder “Hvad end vi ender med” hvor selveste Jesper Binzer synger kor på og som jeg tidligere også har delt og nu går vi for alvor op i tempo på en fed rock/country sang som bliver bedre og bedre jo flere gange man høre den og hvor omkvædet brænder sig fast på nethinden, et af albummets bedste numre.

Sang 5 hedder “Som et rim” der er en stille ballade med lidt tempo på trommerne og både Christians stemme og lyd er behageligt at lytte til, denne sang kunne sagtens være et bud på en 3. single der ville kunne klare sig godt i radioen.

Sang 6 hedder “Grund” og fortsætter det stille ned i tempo lydbillede og er endnu et godt nummer hvor guitaren også er meget i fokus.

Sang 7 hedder “06.01.21” og fortsætter den vante stille country med et snert af rock stil og er endnu et dejligt nummer at lytte til og man føler sig igen dejligt roligt tilpas i Christian Hedes sted.

Sang 8 hedder “Hen over stregen” og tager for alvor tempoet helt ned på en meget smuk country ballade.

Sang 9 hedder “Drømmer i Kliche” der endnu engang tager os med på en drømmende country vej på et af albummets bedste numre.

Sang 10 er også det sidste nummer “Strandet hval” og slutter albummet stilfærdigt af på endnu et af albummets bedste numre og når man er færdig har man det godt og har lyst til at høre meget mere til Christian Hede.

6 stjerner ud af 6 🙂 Christian Hede viser med dette album at han er en meget interessant sanger og sangskriver og i modsætning til debut epen fra 2020 der var meget tung rock (i øvrigt også en fed ep) så har han med dette album lavet et vaskeægte country album på dansk og det at Christian synger på dansk tilsat country lyden er super fedt og anderledes 🙂 et positivt møde med Christian Hedes musik 🙂 albummet kan købes som cd, lp og streames 

Det var lidt om Christian Hedes album fra 2021, Christian tager snart på tour med Jesper Binzer og han skal også snart på sin egen tour med sit eget band 🙂

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Neil Young Barn Album