Anmeldelse af Mika Vandborg solo koncert Operaen Randers

Anmeldelse af Michelle Birkballe 2023 album

Hej musik elskere 🙂 netop i dag har sangerinden Michelle Birkballe udgivet sit helt nye album, dette er hendes 9. album og det hedder blot “2023” med hendes egne engelske sange.

Første sang hedder “just get away” og er et optempo rock nummer med en snert af lidt country og Michelles vokal brager igennem fra første strofe, omkvædet har et meget poppet synge med omkvæd mens nummeret domineres af el guitaren, et super fedt og glad nummer fra Michelle og hun viser en mere moden og dyb vokal der allerede startet på det sidste album og som klær hende.

sang 2 var 2. single og hedder “Wheels keep spinning round” og er et fedt rock nummer der er meget nede i tempo men stadig med noget energi og Michelle synger super fedt og man kan ikke lade være med at sidde og rocke med på dette nummer som også har været spillet live, et klassisk Michelle nummer med inspiration fra den gode rocken roll fra 50erne og 60erne.

Sang 3 var 1. single og hedder “Meant to be” og er igen et meget roligt nummer dog stadig med noget tempo, et meget godt nummer der dog ikke høre til det stærkeste nummer fra Michelle men er et godt nummer og rummer igen lyden af noget fra 50erne og Michelles stemme gør at man hænger ved.

Sang 4 er 3. og nyeste single “Come along with me” som hun også har spillet live og er en hjemstavs sang om hendes hjem på Djursland i Thorsager, sangen er en rigtig country basker som lyder godt og sangen bliver bedre jo flere gange man høre den.

Sang 5 hedder “just for peace” og nu går vi lidt op i tempo og Michelle skruer op for rockstemmen på et dejligt rock/pop nummer med masser af kor og en dejlig melodi og Michelles fede stemme, igen lidt country vibes og selvom jeg indtil nu syntes det har været en genre der ikke klædte Michelle så lyder det bare super godt og hun får proppet hendes råhed ind i nummeret.

Sang 6 hedder “Once upon a time” og nu skruer Michelle charmen på og op for rocken på albummets indtil videre mest rocket nummer igen inspireret fra rocken roll fra 50erne og 60erne, et super fedt nummer der kunne havde været på et hvilket som helst af Michelles engelske albums og klart et af albummets fedeste numre.

Sang 7 hedder “Away” og er en stille ballade der også kunne havde været på et af de seneste udgivelser med Michelle, en rigtig god tekst og en fin melodi.

Sang 8 hedder “i dont wanna keep it down” og rummer igen af noget country tilsat en fed guitar lyd og et godt omkvæd og en tekst om Michelles liv som det ser ud i 2023 med børn der bliver store m.m et godt nummer hvor det er det glade omkvæd der løfter sangen.

Sang 9 hedder “He cares for me” og er en stille country blues sang, en sang jeg måske ikke rigtig føler kommer i gang og tekstens indhold har man lidt hørt fra Michelle før efterhånden om mænd og kærlighed og så bliver det her lidt for meget country til mig i forhold til Michelles normale mere rocket udtryk.

Sang 10 hedder “My Japanese car” og starter med noget Japansk klokkespil inden at der bliver skruet op for guitaren og rocken roll på albummets mest rocket og optempo nummer og et rigtig Michelle rock nummer som man kender, et nummer der skiller sig meget ud fra resten af albummet men er en fed afslutning og mit favorit nummer på albummet, fed afslutning hvor der bliver sunget og spillet igennem, en sang der vil kunne fungere rigtig godt live.

5 Stjerner ud af 6 🙂 Michelle har igen lavet et af hendes bedste albums til dato og igen et meget moden album fra rockpigen der også prøver kræfter med poppet omkvæd og country vibes, albummet når ikke det forrige album “2021” som stadig er mit favorit album med hende men det er klart et af hendes bedste albums og hun har fået en mere dyb stemme som giver hende noget ekstra og det klæder hende og hun er stadig en af de fedeste kvindelige stemmer vi har i Danmark 🙂 albummet kan købes på cd og downloades og streames 🙂

Det var lidt om Michelles nye album 🙂 Michelle kan opleves live både her i sommeren og til efteråret hvor hun er på jubilæums tour 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Mika Vandborg solo koncert Operaen Randers