Anmeldelse af Electric Guitars Freewheeler album

Anmeldelse af The Beatophonics koncert Godset Kolding

 Hej musik elskere 🙂 i går var jeg på Godset i Kolding og høre The Beatophonics, dette var 3. gang jeg hørte dem live.

Men det hele startet med lidt opvarmning kl. 21 med Magnus Von Bulow der er ekstra mand i The Beatophonics når de spiller live, Magnus kan dog også selv og spillet 6 af sine egne numre solo og stemmemæssigt mindet han meget om forsanger og guitarist i The Beatophonics Søren Koch og musikstilen mindet meget om noget Tim Christensen kunne havde lavet, i næstsidste nummer kom Søren ind og hjalp på kor en meget overraskende oplevelse med Magnus og hans super gode sange. 

kl. 21:40 gik resten af The Beatophonics på der udover Søren Koch består af Flemming Koch på trommer samt Rasmus Schrøder på bas og lidt keyboard og guitar, Magnus spillet bas og guitar under koncerten.

De lagde stille ud med deres egen sang “Some girls do you wrong” fra 2015 og de var fra start velspillet og syngende og Søren viste endnu engang både hvor god en sanger han er og hvor fed en guitarist han er. Rasmus sang det 2. nummer det anonyme “Now that i made it” fra 2020 og det stod endnu engang klart at Sørens vokal er stærkest og det er de sange han synger der er bedst.

Koncerten bød på både sange fra debut albummet som “I thank you” og “Another chance with you” fra 2015 til “What became of you” og “Hit me where my heart is” fra seneste album fra 2020, et album der endnu engang domineret sætlisten og det betød at vi ikke fik ret mange sange fra debut albummet hvilket jeg var ærgerlig over da jeg syntes det er bedst og manglet en del af sangene derfra. Men The beatoponics er i studiet pt. og vi fik derfor også forsmag på 2 helt nye numre der ikke er udgivet endnu, en smuk akustisk stilfærdig sang om at blive ældre og en fed 60er inspireret rocksang begge sunget af Søren Koch, og netop Sørens talent på både sang og guitar fik vi i den smukke “Walkin Back to lonelieness” fra 2020 og så hjalp det også at Sørens guitar domineret på det ellers for kedelige pop nummer “Beautiful” fra 2020 som Rasmus sang.

Vi fik endnu en ny sang i form af deres nyeste single fra i år den fede “I go through emotions” og de nye sange lover generelt godt for det kommende album. Fra 2020 fik vi det fede nummer “Wicked world Wendy” inden der for alvor gik 70er rocken roll i den med “Keeps coming back to me” fra 2020 hvor Søren for alvor tændte op for guitaren og han er bare en af Danmarks bedste guitarister.

Som sidste nummer fik vi “I can do with anybody else” og så sluttet de af men publikum var i den grad klar på mere og de måtte hurtig på scenen igen hvor vi først fik covernummeret “No matter what” inden at vi sluttet af med endnu engang masser af guitarlir i “Could you would you” fra 2015 der endte ud i endnu en stor fed guitarsolo fra Søren Koch mens bror Flemming på trommer hamret løs på trommerne og publikum rejste sig op og både klappet og rocket med, fed afslutning på en fed koncert, The Beatoponics tog i mod det stående bifaldet mens det instrumentale nummer “Waltz for Beni” fra 2020 sluttet koncerten af.

5 stjerner ud af 6 🙂 Fed koncert med The Beatophonics der siden de startet i 2015 har holdt fast i at skrive og spille 60er/70er inspireret sange og det er fedt at høre sange der endelig er skrevet fra 10erne og 20erne men som lyder som noget fra 60erne og 70erne. De er et fedt live band og sangene fik for alvor liv da de blev spillet live og et nummer som det normalt mindre gode nummer “I want you all over” fra 2015 blev til aftenens koncert løftet af rockstemningen, og så lover de nye sange godt for det kommende 4. album.

Her lidt flere billeder 🙂   

Det var lidt om endnu en fed koncert oplevelse med The Beatoponics, et band der er værd at give et lyt hvis man er til den 60er/70er inspirerende rock musik 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Electric Guitars Freewheeler album