blogindlæg om Toppen af poppen 10 års jubilæum program 4

Toppen af poppen 10 års jubilæum program 5

Hej musik elskere 🙂 mandag igen og tid til blog om “toppen af poppen” hvor Poul Krebs, Caroline Henderson og Medina i går tog imod Kwamie Liv der var med i 2019, Dorthe Gerlach fra Hush der var med i 2017 og Rasmus Walther der var med i 2014.

Dorthe Gerlach startet med at fortolke og havde valgt Poul Krebs hittet “Morgendagens tåber” fra 1991. Dorthe havde valgt at fokusere på teksten og sat sangen meget ned i tempo i forhold til originalen, noget man som lytter lige skulle vende sig til når man er vant til Pouls fede hoppe pop/rock version men nu har jeg hørt Dorthes udgave et par gange siden i går og jeg syntes faktisk at hendes version er ret god og man hørte teksten på ny hvilket altid er fedt og Dorthe synger super godt og er dygtig. I kan høre Dorthes udgave af sangen her: https://tv.tv2.dk/video/RWxfZ3VqX3NUWV94cWZ0X0FydE9WOE1QaUlvU0UwRGI.

Poul Krebs tog herefter over og gav masser af kærlighed tilbage til Dorthe da han havde valgt at fortolke Hush nyere populære sang “Back in place” fra 2018. Poul havde som før valgt at lave en 100 % Krebs udgave med ny dansk tekst “Som vinden i september” og med en god rock/pop melodi og man sang allerede med på omkvædet efter 1. gang det blev spillet, super fed udgave og en typisk Krebs tekst som man ikke kunne undgå at synge og nynne med på, en sang der også kun er blevet bedre efter man har hørt den flere gange siden i går og derpå sluttet Poul Krebs sin deltagelse i “Toppen af poppen” på toppen. I kan høre Pouls helt nye udgave af sangen her: https://tv.tv2.dk/video/ZUhkbTlNWGV6cVhuTzFzZDI4RnBCYkpuYTQwTGZTaHk.

Næste i rækken var Medina der havde valgt at fortolke Rasmus Walther sangen “Knust glas” fra 2013. Medina havde valgt en typisk pop kedelig ballade udgave og jeg må sige at jeg havde og har så svært ved at høre hvad hun synger på dette nummer hvilket har været et problem for mig før med hende og denne fortolkning brød jeg ikke om lige meget hvor meget jeg prøvet at give hende en chance men hun rammer mig desværre ikke. I kan høre Medinas fortolkning her: https://tv.tv2.dk/video/SmpKQ0xCQjhIdDJlNlRSVElGZXpOdV9fSDVTd1VLZ0w.

Næste var Rasmus Walther der havde valgt en Caroline sang som jeg ikke kendte der hedder “Kiss me Kiss me” fra 1995. Rasmus havde valgt en typisk moderne pop Walther udgave og så havde han ligesom Poul valgt at lave en dansk udgave “Kys mig kys mig” men var for mig ikke videre spændene og blev for kedeligt og ens formet for mig og kunne i princippet ligeså godt havde været en Mads langer fortolkning/udgave. I kan høre Rasmus udgave her: https://tv.tv2.dk/video/ZjQ3UHpRdTlxVVJfTFlfZFZDdUhfWGZQQlhSb1E2cDU.

Så var det Caroline Hendersons tur og hun havde valgt at fortolke Medina sangen “Lyser i mørket” fra 2012. Caroline havde valgt at tag den helt ud og lave en storladen rock udgave af sangen hvor hun for alvor igen igen blæste en omkuld med sin vilde stemme, lød mega fedt og Caroline har for vild en stemme der bare lyder så godt og så spillet bandet i bagrunden igen igen bare super fedt og det der normalt er en ret træls pop sang blev pludselig til en fed storladen rock sang og dette var en af mine ynglings af Carolines fortolkninger generelt. I kan høre Carolines fortolkning her:https://tv.tv2.dk/video/NDdWWEJaaGZSQlZFdFdHb3lrMm1pVWxfalpxWHNQVlE.

Den sidste til at fortolke og som slet ingen fortolkninger fik selv af sine sange var Kwamie Liv, hun havde valgt Rasmus Walther sangen “Finder vej” fra 2019 og Kwamie havde valgt at slutte programmet på smukkeste og mest intense vis, kun med brug af Kwamie på akustisk guitar og hendes specielle rammende stemme blev dette en virkelig intens og fantastisk oplevelse der gav tårer i øjnekrogen og kuldegysninger på armene og helt op til nakken. En fantastisk oplevelse og fortolkning fra Kwamie der igen viste at hun er en fantastisk og mega dygtig fortolker og dette var klart min favorit i aftens program, smukkere afslutning kunne man ikke havde fået. I kan høre Kwamies smukke fortolkning her:https://tv.tv2.dk/video/cnlMZVhvbkRPQTEzNldibm5LWmxqNTg4UkVYaWc2Vlc.

Det var lidt om gårdagens udgave af “Toppen af poppen” hvor Kwamie, Dorthe og Rasmus blev og er med på søndag hvor de tager imod Lars Lilholt der var med i 2015, Claus Hempler der var med i 2018, Søren Huus der var med i 2017 og Lars H.U.G der var med i den allerførste sæson i 2011.

Music and love

Mikael <3

     

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blogindlæg om Toppen af poppen 10 års jubilæum program 4