Anmeldelse af Jacob Dinesen koncert i Stubhuset i Støvring

Anmeldelse af Mike Tramp koncert på Tante Olga

 

dsc02916 Hej musik elskere 🙂 jeg var i går til koncert med en af mine ynglings rock musikere Mike Tramp, en super fed aften som i da ikke skal snydes for at læse om. 🙂

Mike og band gik på scenen 21:15 og startede med nummeret “Better off” fra Mikes første solo album han udgav i 1995. Bandet bestod af Claus Langeskov på bas, Kenni Andy på trommer og super guitarristen fra bl.a Electric Guitars, Søren Andersen på guitar.

Mike fortsatte med det nyere nummer “Wait till forever” fra 2015 og man var klar over at aften kom til at være i rocken roll tegn. Aftenens 1. sæt af koncerten bød på numre fra det meste af karrieren, fra det fede White lion nummeret “Lady Of The Valley” fra 1987 til Mike Tramp nummeret “Trust in yourself” fra 2014, og under hele forløbet med en Mike Tramp og band der spillede ægte rocken roll og publikum var i den grad med på at feste til noget fed rock musik.

Inden pausen fik vi dog også det smukke nummer “Time and place” fra 2017 der dog også rummet mere guitar end på den originale indspilning der hoved saligt består af klaver.

Efter pausen hvor jeg også fik hilst på både Mike og Søren fik vi nyeste single “Work it all out” der er at finde på Mike Tramps Box med 5 cder og dvd der udkommer 1/12, et fedt rocken roll nummer i ægte Mike Tramp stil.

Mike snakker også meget med publikum under koncerten og laver sjov, og der bliver i den grad understreget at det ikke er en pop koncert iaften og kunstnere som Rasmus Seebach, Burhan g, Beyonce, City Boys og selv grøn koncert bliver nævnt ved denne lejlighed.

For mike ligger i den grad ikke skjul på hvem han er som musiker og menneske, og at det er rock musikken der fylder og har fyldt i hans liv de sidste 40 år. Det får vi smagsprøver på i blandt andet Freak of nature nummeret “Who am i” fra 1993 og igen tilbage til tiden med White lion og nummeret “Broken heart” fra 1985 og de to nye Mike tramp numre “What More Can I Say” og “Why Even Worry At All” fra “Maybe tomorrow” albummet der udkom tidligere i år.

Vi får også det akustiske nummer om Mikes opvækst på Vesterbro i sangen “Cobblestone Street” fra 2013 og så får vi det kæmpe store White lion hit “When the children cry” fra 1987.

Mike fortæller at der står i hans kontrakt at han skal spille 2×45 min men at han hvis det er i orden med os spiller 5 min ekstra, og det gør han plus nogle ekstra min i form af det fede nummer “Coming home” fra 2017 der ender ud i at Mike præsentere bandet og hver især giver en solo på deres instrument, og festen vil ingen ende tage og Mike og bandet begynder nu med at improvisere der bl.a ender ud i at de spiller “The boys are back in town” fra 1976 og Søren Andersen spiller temaet til James Bond på guitar, før det hele sluttes af med “Coming home” og så slutter koncerten herefter og Mike kommer straks ned for at hilse på publikum og skrive autografer på hans cder man kan købe, fed koncert der varet til langt ud på natten og jeg fik da også en krammer og snak med Mike bagefter.

6 stjerner ud af 6 🙂 nogle kunstnere skifter musik stil når de har været længe nok i musik branchen, og andre har ikke den samme musik stil på samme album. Mike har gennem hele sin karriere fra han sluttet i Mabel levet og lavet Rocken roll musik og han er en musiker der er 100% sig selv og er en utrolig ærlig rock sanger og sangskriver, koncerten iaften var en af de fedeste koncerter jeg har været til med ham og det er længe siden at det har været så godt som det var i går, han er i den grad en musiker vi har brug for i Danmark og jeg kan ikke andet end at havde respekt for ham og hans fantastiske sange, en ægte rocksanger med noget på hjertet.

her lidt flere Billeder fra en af de bedste koncertoplevelser for mig iår 🙂 dsc02922dsc02926dsc02919dsc02941dsc02914dsc02947

og skulle nogle være interesseret i at høre mere kan i høre hans nyeste single plus andre af hans fede sange her  https://www.youtube.com/watch?v=trPEO4nttnc&list=PL39518B65FF39F8FD&index=1 til Koncerten i går manglet jeg desværre numre fra 2 af mine ynglings cder med ham nemlig “Rocken roll circuz” cden fra 2009 og “Stand your cround” cden fra 2011 men ellers var det god blanding af solo numre og White lion, samt Freak of nature numre. 🙂

music and love

Mikael <3

 

1

  • Sanne

    Giver dig helt ret ☺ fed aften med en fantastisk musiker og et super band ….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Jacob Dinesen koncert i Stubhuset i Støvring