Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie 14/10

Anmeldelse af Anastacia: Evolution cd

 

Hej musik elskere 🙂 har i dag modtaget Anastacias nye album som hun udgav for noget tid siden. Anastacia er en amerikansk sangerinde og sangskriver der startede sin karriere i 2000, og har siden dengang lavet 7 studie cder, 2 greatest hits cder og en live cd, hun er for mig verdens bedste sangerinde.

Første sang på albummet er også første single fra albummet, nummeret hedder “Caught In The Middle” og er en fin lille popsang der bestemt ikke vil gå over i historien som en af hendes bedste sange, hun har heller ikke selv skrevet nummeret men en udmærket popsang der dog også bliver bedre.

Sang 2 hedder “Redlight” og stilen er stadig pop, dog kommer der på dette nummer lidt for meget autotune på og sangen køre meget i det samme og selvom der er sat blæsere på nummeret så er det et ganske kedeligt nummer.

Sang 3 hedder “Stamina” og er igen et fint popnummer der dog bliver løftet op af Anastacias stærke stemme, versene er dog det bedste i sangen og så er der godt kor med på nummeret.

Sang 4 hedder “Boxer” og starter ud med en lidt mere rå kant med guitarlyd, dog forvandler nummeret sig herefter til en popmaskine med alt for meget autotune på Anastacias fantastiske stemme, og hele lydbilledet bliver for irriterende at høre på i længden, det er ligesom om at man ikke har kunne finde ud af om man skulle gå rockvejen eller pop/autotune vejen og så er det blevet en blanding der desværre ikke gør noget godt ved nummeret.

Sang 5 hedder “My Everything” og endelig begynder der at ske noget, nummeret er en ballade som Anastacia flere gange har bevist hun mestre og dette gør hun igen på albummets stærkeste og bedste nummer. Dette smukke nummer kunne havde været på hvilket som helst Anastacia album og måden den er skrevet på med stryger og skiftevis det smukke stille og det storladne er helt fantastisk at høre på, og så giver Anastacias stemme det sidste lag af gåsehud og hun synger bare så fantastisk.

Sang 6 hedder “Nobody Loves Me Better” og er igen et ligegyldigt lidt for irriterende pop nummer som man hurtigt har glemt.

Sang 7 hedder “Reckless” og er et super fedt rock/pop nummer lige i Anastacias ånd og den er også skrevet af sangskrivere der tidligere har skrevet sange for og til hende. Nummeret minder lidt om det gamle nummer “Hold on im comin” uden jeg overhovedet tror det er bevidst, i hvert fald et super fedt nummer der også sagtens kunne blive en single.

Sang 8 hedder “Not Coming Down” og er en god pop ballade med flot kor samt smuk sang fra Anastacia, måske lidt for meget lyd på stemmen igen hen mod slutningen, men ikke noget der fylder.

Sang 9 hedder “Before” og er et udmærket popnummer der dog heller ikke kommer til at blive et af hendes stærkeste numre, teksten om at være stærkere end man var før er dog lige i øjet, og Anastacias måde at synge sangen gør hun så man virkelig mærker hende, men måske for meget “åh uh åh” i nummeret der kunne havde klaret sig bedre uden.

Sang 10 hedder “Pain” og er en storladende ballade med noget tempo. Anastacia får virkelig brugt sin store stemme på dette meget anderledes nummer der skifter mellem at være ballade og samtidig havde en mere rå kant og noget “Anastacia pop lyd” på den gode måde.

Sang 11 hedder “Why” og er en igen storladende ballade der også sagtens kunne havde været på et hvilket som helst Anastacia album, man bliver som lytter sendt ud på en smuk rejse med dette smukke nummer hvor Anastacia til sidst tager den helt ud og viser hvilken fantastisk og dygtig sangerinde hun er, et nummer der kunne havde afsluttet albummet på smukkeste vis.

Men færdig er det ikke og 12 nummer hedder “Boomerang” et nummer man godt kunne havde undværet. Igen lyder det som om man ikke har kunne finde ud af hvordan nummeret skulle være, og det er der kommet noget værre rod ud af.

Sang 13 er også det sidste og hedder “Higher Livin” et for meget moderne nummer der blander en moderne pop lyd med noget lidt disco, hvor jeg er sikker på nummeret havde fungeret bedre hvis man havde holdt sig til disco delen, en sløj afslutning på et ellers godt album.

4 stjerner ud af 6 🙂 Anastacia er en fantastisk sangerinde og også en af dem der hele karrieren igennem har satset på musikken og ikke er begyndt at smide lidt tøj for måske at sælge mere. Men det behøver hun bestemt heller ikke for Anastacia kan synge og hun kan skrive sange. På dette album går hun dog lidt blind i nogle få ligegyldige popsange, hun har selv skrevet de 9 af de 13 sange på albummet og hun er klart stærkest i størstedelen af de sange hun selv har skrevet, eller de sange som de sangskrivere hun har arbejdet sammen med før har skrevet enten sammen med hende eller til hende. Hun gør sig også brug af noget mere moderne lyd og autotune på albummet, og det behøver hun slet ikke for hendes stemme er stadig ligeså fantastisk. Hun har bevæget sig inde for mange genre igennem karrieren alt fra pop til rock til de store ballader, på dette album er det den lidt mere moderne pop lyd der dominere og hendes lidt mere rå rock/pop lyd hun har dyrket meget på de seneste cder og som jeg har elsket er helt væk på dette album. Hendes styrke på dette album er helt klart de smukke storladne ballader som der også er en del af. anastacia-evolution-cd-2017anastacia-august-2017 I 2014 lavet hun et af hendes bedste albums “Resurrection” og siden lavet hun et greatest hits album i 2015 og et live album i 2016, samt skrevet på dette nye album. Det nye album “Evolution” er bestemt ikke et af hendes bedste, men hun viser at hun stadig er ligeså aktuel på musikscenen og hun stadig er den fantastiske sangerinde hun er.

Det var alt jeg havde 🙂 i næste uge kommer der meget mere blog om musik så stay turn. 🙂

Music and love

Mikael <3

22491836_10214685361713678_302414442311131415_n1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Rockshow på tv2 Charlie 14/10