Anmeldelse af Poul Krebs duo koncert med Troels Skjærbæk Apetit Auning d. 6/12/2023

Anmeldelse af Søren Andersen og Mika Vandborg koncert Grenaa d. 8/12/2023

 Hej igen musik elskere 🙂 del 2 af ugens blogindlæg om en fed koncert med Søren Andersen og Mika Vandborg a.k.a Electric Guitars som jeg hørte i grenaa i går 🙂 dette var 9. gang jeg hørte dem sammen og faktisk første gang siden 2017.

Koncerten startet med lyden af start melodi til når man er i biografen der gik over i The Beatels sangen “Birthday” inden at Søren og Mika med trommeslager og bassist kom på scenen og de startet med det fede rock nummer fra 2017 “False Flag Operation” som Mika sang for på og de fik fra start slået en ting fast at de var kommet for at spille guitar og holde en rock fest.

og rock festen fortsatte Søren på vokal på den fede “Cut loose” fra deres seneste album fra 2021 og netop det album fik vi til min store begejstring mange numre fra faktisk hele 7 bl.a sangen “Going out” som Søren også sang vokal på. Efter 4 numre bød de velkommen og fortalte at det jo var en 10 års jubilæum tour de var på for Electric guitars og derfor sku vi ha sange fra alle deres 4 studie albums og det blev da også til nogle af de gamle først det mega fede nummer “Follow your heart” fra 2015 hvor Mika både viste sin vokal og sit fantastiske guitarspil, fra samme album fik vi det fede nummer “The thinner the eyebrown the crazier the woman” som de joket med var fra en anden tid og måske ikke passet ind i 2023 men det er stadig et mega fedt og crazy nummer om jo tyndere en kvindes øjnebryn er jo mere sindssyg er hun. 🙂

Vi fik også et enkelt nummer fra deres 1. album fra 2013 som de ikke havde spillet siden deres 1. tour “Elevator blues” der ikke er blandt mine favoritter men som nogle af deres sange bare bliver federe af at høre live. Vi fik også en opsang til radioerne om at spille noget mere rock musik i den fede “Rocken roll radio” fra 2017 som den langhåret rocken roller Søren Andersen sang for på med hans fede stemme, fantastiske guitarspil og glimt i øjet og vildskab.

Vi fik fra samme år og album deres mest streamet nummer nemlig den super fede “Headless Chicken” som Jesper Binzer rigtig synger på, men Søren og Mika måtte beklage for de havde ikke fået Jesper med men til gengæld fik vi en anden gæst den fede sanger Michael der havde binzer vildskaben i øjnene men hvor stemmen var mere heavy og han sang mega fedt ikke Binzer men fedt 

Vi fik mere fra deres seneste album med titel nummeret “Freewheeler” fra 2021 og  fra samme det fede nummer “Dopamine” inden Søren råbte “I think we are running out of time” og derefter fik vi aftens sidste nummer det mega fede nummer “Running out of time” fra 2015 hvor de 2 super guitarister sammen med deres band gav alt den rocken roll de havde i samspil og øjnehøjde med publikum der også fyret den af.

Og så var det slut men salen kogte og publikum råbte ekstranummer og de måtte da også ind igen hvor vi først fik det mindre gode nummer fra 2021 “Hot blooded woman” inden at vi sluttet koncerten af med det mega fede nummer “Swagman” fra 2017 der tog koncerten til nye højder og sluttet med ekstra meget guitar lir og headbanging. Søren og Mika og band takket af til tonerne af deres egen julesang fra 2019 “All i want for christmas is an electric guitar” mens de tog imod publikums hyldest og hilste og gav high five 🙂 fed aften.

5 stjerner ud af 6 🙂 Super fed rocken roll koncert med 2 af Danmarks bedste guitarister Søren Andersen og Mika Vandborg der gav alt hvad de havde og mere til og man kunne se hvor meget de nød at spille og stemningen blandt de ca. 100 publikummer var også høj 🙂 I en tid hvor pop musikken fylder i radioen og på hitlisten er det fedt at rocken stadig bliver holdt i live ude på live scenerne og det gør Søren og Mika i den grad 🙂 Fedt at høre dem igen 🙂

Her lidt flere billeder 🙂      

Det var lidt om koncerten med Søren og Mika i Grenaa 🙂 I næste uge skal jeg til årets sidste koncert nemlig Stig Rossen Jule koncert 🙂 det bliver samtidig også årets sidste blogindlæg så følg med 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Poul Krebs duo koncert med Troels Skjærbæk Apetit Auning d. 6/12/2023