Anmeldelse af Michael Bolton Christmas time album + Kaya Bruel og Ole Kibsgaard EP Dejlig er jorden

Anmeldelse af Poul Krebs duo koncert med Troels Skjærbæk Apetit Auning d. 6/12/2023

 Hej musik elskere 🙂 I denne uge fordi det er December får i 2 blogindlæg fordelt i 2 indlæg 🙂 først får i her anmeldelse af Poul Krebs duo koncert på Apetit i Auning og derefter får i en anmeldelse af Søren Andersen og Mika Vandborg koncert i Grenaa i går 🙂 men først Poul Krebs.

Aftenen startet 19:30 med et 1. sæt hvor Poul blev interviewet af journalist Michael Pedersen omkring Pouls skrapbog “25 albums og tidslommer” et dejligt indblik i Pouls lange karriere.

Men i 2. sæt kom Poul på scenen med sin bassist gennem mange år Troels Skjærbæk og de lagde ud med en af Pouls nye sange fra i år “Den vej jeg går” og fortsatte med en af de kommer så sjældent ud numre “En klog gammel mand” (Min onkel”) fra 2009 og netop de sjældne numre var det Poul og Troels fokuseret på denne aften hvor vi også fik sangen om “Henry From” fra 2013.

Poul fortalte meget mellem numrene og havde som altid god ping pong med den gode Troels Skjærbæk. Vi fik endnu en af de sjældne numre “Der er noget ved alting” fra 2011 der blev spillet i min mega fed udgave hvor Troels også kom på banen som den dygtige bassist han er, det blev også til “La lyset være tændt” fra 2022 der også blev leveret i en fed udgave og fik ekstra liv live.

Vi fik dog også nogle af Pouls kendte sange som “Hør suset” fra 1997 og så fik vi en hyldest til Peter Belli med hittet “For enden af regnbuen” fra 1988 og sangen “Tommy og Tanja” som Poul skrev til Peter og Peter udgav i 1997. Vi fik også en anden sang skrevet til en anden musiker nemlig sangen “Sweetheart” som Poul skrev til Henning Stærk der udgav den i 1989. Der blev også plads til et helt nyt ikke indspillet nummer den super gode Krebs sang som måske godt kunne få titel “Postkort fra palarmo” som lød rigtig godt og vil glæde mig til at den bliver indspillet.

Hen mod slutningen fik vi også “Små sensationer” fra 1995 og endnu et hit “Bjergene på Mols” fra 1997 der gik over i flere engelske hits som “American Pie” fra 1972 inden at Poul og Troels sluttet af med hittet over dem alle “Sådan nogen som os” fra 1995 og så sluttet koncerten men publikum var klar på mere og vi fik i anledningen af December Pouls egen julesang fra 2007 som han genindspillet sidste år “2 Magiske snefnug” ((På en bænk i en park i december”) der var super skønt vi lige fik med også når nu det var December 🙂 og derefter rejste folk sig op og man troet det var færdig men Poul og Troels sluttet koncerten a Capella med sangen “Brudebuketten” fra 1990 som man kunne høre flere af publikum kendte, smuk afslutning på en fantastisk koncert i hyggelige hjemlige omgivelser.

6 Stjerner ud af 6 🙂 dette var min 2. koncert med Poul i år og min i alt 38. koncert med ham 🙂 til gengæld var det 1. gang jeg hørte Poul i duo form og hvilken fantastisk koncert 🙂 med skønne glemte perler, hits, nyt og et strejf af jul 🙂 Fantastisk koncert i min hjemby Auning på hyggelig Apetit 🙂

Her lidt flere billeder 🙂    

Det var lidt om koncerten med Poul Krebs og Troels Skjærbæk i min hjemby Auning hvor kulturen og live musikken vokser mere og mere 🙂 Og om lidt kan i læse endnu et blogindlæg fra min koncert med Søren Andersen og Mika Vandborg fra Electric Guitars i går 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Michael Bolton Christmas time album + Kaya Bruel og Ole Kibsgaard EP Dejlig er jorden