Anmeldelse af Den gamle sangskat koncert Randers + Stig Rossen Julekoncert 2022 Randers

Anmeldelse af Birthe Kjær Juletid album

Hej musik elskere 🙂 Julen nærmer sig og det samme gør årets sidste blogindlæg fra mig 🙂 det får i her, en lille anmeldelse af Birthe Kjærs nye jule album.

Første sang blev udgivet sidste år og er skrevet af Kjeld Heick den hedder “Det er nu det er jul” og er en dejlig glad julesang som man bliver i godt humør af at høre og det er en god album åbner hvor Birthe også viser at hun stadig lyder som Birthe.

Sang 2 er titel nummeret “Juletid” der er en dansk udgave af Cliff Richards julehit “Mistletoe and Wine” og med på sangen medvirker mr. Stig Rossen, Stig selv har sunget den danske udgave før til sine julekoncerter teksten her med Birthe er dog lavet en smule om men det er en fantastisk udgave med masser af varme og julestemning og Birthe og Stig klæder hinanden godt.

Sang 3 er den danske udgave af “Oh holy night” “Oh hellige nat” som også udkom sidste år. Birthe levere en smuk udgave hvor teksten også er lavet lidt om, Birthe viser at hun stadig har en god stemme i en alder af 74 og man føler sig trygt tilpas som lytter.

Sang 4 er den danske udgave af “Santa Claus is coming to town” “Julemanden er kommet til byen” som også har fået lidt tekstændringer hist og her og gjort meget swing agtig og Birthe levere endnu en god udgave som man kommer i julestemning af.

Sang 5 er den danske udgave af “The Christmas song” “Glædelig jul”, Birthe levere endnu engang en god udgave og igen meget jazz jule stemning og den danske udgave er simpelthen ligeså god som den engelske.

Sang 6 er allerede et 2 år gammelt nummer det er nemlig sangen “Du burde sidde lige her” som Birthe synger sammen med Martin Brygmann der også har skrevet sangen der er en rigtig Brygmann jule sang og har en rigtig sød tekst om nærvær og at savne, endnu en ørehænger fra Martin Brygmann i samarbejde med Birthe.

Sang 7 er en helt ny julesang skrevet af Anders Øhrstrøm “Det smukkeste jeg ved” der er en god tilbagelænet stille sang om at kigge tilbage og se frem og om at julen er “Det smukkeste jeg ved”.

Sang 8 er julesangen “Nu det jul igen” som blev skrevet til Stig Rossen i 2011 til hans julekoncerter af Jørn Hansen og Anders Tind, Stig har siden indspillet den sammen med Vennerne som Stig og Vennerne og nu har Birthe altså også indspillet den, den er lidt anderledes i både melodi og lidt i teksten som også har lidt ændringer og lidt ekstra tekst men det er også en dejlig udgave med Birthe selvom jeg dog vil fortrække den med Stig.

Sang 9 er jule klassikeren fra “Pinocchio” fra 1940 og ikke mindst “Disneys juleshow” nemlig “Når du ser et stjerneskud”, igen synger Birthe lidt tekst ændringer men hun levere igen en smuk udgave af denne fantastiske julesang.

Sang 10 er også det sidste nummer og det eneste engelske nummer nemlig Shakin Stevens julehit fra 1985 “Merry Christmas Everyone”, Birthe er klart bedst på dansk men hun klare den også igennem på engelsk og levere en god udgave af dette julehit og slutter albummet af på festlig maner.

6 stjerner ud af 6 🙂 dejligt jule album fra Birthe Kjær der stadig lyder som Birthe skal lyde og synger dejligt og man bliver glad af hendes stemme 🙂 albummet kan købes som cd og downloades og streames 🙂 

Det var årets sidste Blogindlæg om Birthe Kjærs jule album 🙂 1000 tak til alle jer der trofast har læst med i året 🙂 Bloggen er tilbage i det nye år 🙂 indtil da kan i resten af året finde masser af julesange på musiksiden på Facebook 🙂 Merry Christmas 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Den gamle sangskat koncert Randers + Stig Rossen Julekoncert 2022 Randers