Anbefaling af 2 nye sange

Blogindlæg om Isam B

Hej Musik elskere 🙂 ugens blogindlæg har jeg valgt at skrive om sanger Isam B. Isam B er tidligere sanger og rapper i den nu opløste gruppe Outlandish, han har siden 2017 udgivet nogle nye sange til en kommende udgivelse der kommer til September, og 3 af de nye sange vil jeg gerne skrive lidt om her og give min anbefaling videre til jer om at give ham et lyt.

Første sang udkom sidste år og hedder “Smile and pretend” et super fedt nummer der er ned i tempo og en personlig tekst om Isam der gik lidt ned psykisk da Outlandish gik i opløsning og han skulle ligesom finde sig selv igen, og det har denne sang bl.a hjulpet med og den lover rigtig godt, Isam synger stadig helt fantastisk og nummeret er super fedt og uden brug af for mange instrumenter. Nummeret kan høres her https://www.youtube.com/watch?v=i5HrFHqAhbs&index=3&list=PL8D4F38AAD0E3465E.

Den 2. sang udkom tidligere i år og hedder “Life” (“Humble”) og sangen er rigtig indspillet netop under titlen “Humble” af sangerinden Soluna Samay i 2013 og sangen er skrevet af Soluna i samarbejde med Isam og Chief 1 og Remee og nu har Isam så selv udgivet den under titlen “Life”. Sangen er også rigtig fed med Isam, faktisk bedre og Isam stemme gør det hele. Melodien er lidt den samme som med Soluna men alligevel lidt anderledes med Isam og han gør den på mange måder mere til hans sang og den klæder ham. Sangen kan høres her https://www.youtube.com/watch?v=bT96AhZb7Z0&index=2&list=PL8D4F38AAD0E3465E.

Sang 3 er en af de seneste singler han har lavet og hedder “Man with a plan” og det virker til at Isam virkelig har en plan om hvordan han skal lyde, sangen er igen ned i tempo og man får igen indtrykket at Isam er en meget personlig sanger og ligeså god han var i Outlandish fortjener han ligeså meget opmærksomhed som solist. “Man with a plan” er et super godt nummer der også bliver bedre jo flere gange man høre den. Sangen kan høres her https://www.youtube.com/watch?v=E4oK4reoeR4&index=1&list=PL8D4F38AAD0E3465E.

Det var lidt om Isam B nye sange og jeg ser frem til den nye udgivelse til September der bliver Isam første soloudgivelse siden debutalbummet i 2007 og så bliver det første soloudgivelse efter Outlandish er gået i opløsning. Isam er jeg så heldig at jeg også skal høre live d. 3/10/2018 i musikhuset i Århus hvilket også bliver min første solo koncert med ham.

Håber i vil gå ind og give ham et lyt 🙂 og så regner jeg da med at lave en anmeldelse af den nye udgivelse når den kommer og i vil selvfølgelig kunne læse mere om koncerten til Oktober 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling af 2 nye sange