Anmeldelse af Michael Bolton Spark of light album

Anmeldelse af Karol G Mañana Será Bonito (Bichota Season) album

Hej musik elskere 🙂 sensommeren er på vej til os og i denne uges blogindlæg får i en anmeldelse af den Columbiaske sangerinde Karol G der i dag har udgivet sit 5. album og sit 2. album i år 🙂 Karol udgav sit debut album i 2017 og tidligere i år fik hun et lille gennembrud med sit 4. album “Mañana Será Bonito” der betyder i morgen bliver smuk og hvor hun bl.a sang sammen med den anden columbiaske skønhed Shakira. Titlen fra hendes 4. album har hun beholdt på sit 5. album med en parates “Bichota Season” der var titlen på en single fra hendes 3. album fra 2021, det nye 5. album er med 10 sange der både indeholder helt nye sange og nye versioner af nogle af hendes tidligere sange.

Sang 1 er en ny udgave af den tidligere udgivet single “Bichota” der har fået en ny titel “Bichota G”, sangens titel er et slang ord for en person der tager stoffer men Karol har givet ordet en ny betydning for at føle sig sexet og stærk, sangen har en god mere hip hop rytme end den originale og hvor den originale mindet om noget Shakira ku ha lavet minder den nye udgave om noget Rihanna ku ha lavet, sangen er ret fed og en god album åbner.

Sang 2 hedder “Oki doki” og er et helt nyt nummer der er meget spansk danse venlig med en nærmest rappende Karol G og igen ligger sangen sig op af noget Shakira/Rihanna og man har svært ved at sidde stille til dette danse venlig nummer der dog ligesom første nummer er lige hurtig nok færdig.

Sang 3 er den helt nye single “Mi Ex Tenía Razón” der betyder min Ex havde ret og er en ned i tempo spansk sang der lyder rigtig godt og Karol G viser at hun har en dejlig stemme og man får igen tankerne lidt hen på noget Shakira, man mærker der er noget på spil og det er en sang der går tæt på Karol.

Sang 4 var 1. singlen for albummet “S91” der er et ret godt optempo pop nummer med igen spanske toner og man sidder igen og danser lidt med i stolen.

Sang 5 hedder “Qlona” og har sangeren og rapperen Peso Pluma med og er et igen spansk klingende danse venlig nummer med rytme og fortsætter den poppet/spansk/hip hop stil albummet har.

sang 6 hedder “Una Noche en Medellín (Remix”) og har 2 rappere Cris MJ og Ryan Castro med sangens titel betyder en nat i Medellin og er et alt for moderne hip hop nummer man hurtig bliver træt af, sangen er rigtig indspillet af Cris MJ og det er derfor Karol G der har lavet en remix af sangen.

Sang 7 hedder “Me Tengo Que Ir” der betyder jeg må gå nu og her synger Karol duet med sangerinden Kali Uchis. Sangen er en ned i tempo sang og albummets længste nummer på 4 min og 36 sek. sangen er god og de 2 sangerinder levere nogle gode vokal præsentationer.

Sang 8 hedder “Gatita Gangster” og betyder på engelsk Gangster Killing og her medvirker rapperen Dei V og vi går igen lidt op i tempo og minder igen lidt om noget Shakira kunne havde lavet og udover Dei V lyder det ret godt og har nogle gode rytmer.

Sang 9 hedder “Dispo” og her medvirker sangerinden Young Miko på et nummer der lyder lidt som det der pt. har været bare mindre godt og med lidt mere autotune desværre.

sang 10 hedder “Provenza (Remix”) og er en ramix udgave af sangen “Provenza” der var at finde på Karols 4. album fra i år som var en akustisk stille spansk ballade, på remixen har hun fået hjælp af djen Tiesto og sangen er desværre blevet en alt for moderne tekno/dance udgave som man hurtig bliver træt af og er en lidt øv afslutning på dette ellers gode album.

4 stjerner ud af 6 🙂 Karol G er en af de mere spændene og bedre nye sangerinder og ligger sig tæt op af noget Shakira og lidt Rihanna, jeg er stødt på hende for første gang i år og hun laver nogle ret fede sange, man kan dog også høre at den 32 årige sangerinde stadig har en masse at lære og er ikke alle hendes sange der er lige gode og nogle af dem lyder lidt ens og er meget korte. Albummets bedste nummer er klart den nye single til Ex kæresten “Mi Ex Tenía Razón” 🙂 Karol G har masser at byde på i forhold til så mange andre nye sangerinder og med de rigtige sange er hun godt på vej til at blive en sangerinde vi høre meget mere til 🙂 albummet kan købes som cd og streames og downloades 🙂 

Det var lidt om Karol G nye album 🙂 På fredag satser jeg på at jeg skal til gratis koncert med Anders Blichfeldt og Big band i Randers og vil i kunne læse meget mere om på bloggen i næste uge 🙂

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Michael Bolton Spark of light album