Meilgaard 30 års jubilæum koncert

Anmeldelse af Michael Bolton Spark of light album

Hej musik elskere 🙂 Bloggen er tilbage efter 1 uges sommerferie og her får i længe ventet en anmeldelse af Michael Boltons nye album han udgav for nogle uger siden “Spark of light”, albummet er det første album fra Bolton med nye selvskrevet sange siden 2009, han har dog udgivet adskillelige albums siden med primært covernumre.

Sang 1 er titel nummeret og var 1. single “Spark of light” der er en pop sommer venlig sang som man bliver glad af at høre og dette er klart et af albummets bedste numre, et super godt pop nummer med Michaels fantastiske stemme.

Sang 2 hedder “Running out of ways” og fortsætter det pop venlige udtryk dog med lyden af en akustisk guitar også, sangen går lidt ned i tempo men får dog mere tempo på som sangen kommer i gang og det er et godt nummer der bliver bedre jo flere gange man høre den.

Sang 3 hedder “Eyes on you” og er en stille ballade der også bliver bedre jo flere gange man høre den og Michael viser at han stadig kan synge en følsom smuk ballade.

Sang 4 er 4. og nyeste single og endelig også den sang der startet hele dette album nemlig sangen “Beautiful world” som Michael deltog med i “American song contest” 2022, på albummet er den i ny udgave i duet med sangeren Justin Jesso, sangen for mig bliver dog for poppet og ligegyldig og yder ikke at vise hvad Michael kan med sin stemme.

Sang 5 var 3. single og hedder “Whatever she wants” og er en smuk klaver ballade der netop viser hvad han kan og at selvom Michael kan synge mange genre så er han speciel god til de smukke storladne ballader som “Whatever she wants” er og dette er klart et af albummets bedste numre.

Sang 6 var 2. single og hedder “Just the beginning” der går op i tempo igen og er et godt og anderledes pop nummer og sangen bliver kun bedre jo flere gange man høre den og omkvædet sætter sig fast hos en.

Sang 7 hedder “Safe” og nu begynder popmaskinen at gå lidt i ring og dette nummer lyder som alt andet man høre i radioen i dag og er et kedeligt ligegyldigt ens formet nummer.

Sang 8 hedder “Home” og vi går nu ned i tempo igen på endnu en smuk klaver ballade hvor Michael endnu engang viser hvad han kan med sin stemme og i en alder af 70 er han stadig efter min mening en af de bedste mandlige sangere, sangen “Home” er et af de bedste numre på albummet og bliver også kun bedre og bedre.

Sang 9 hedder “We could be something” og fortsætter den smukke klaver ballade på endnu et af de bedste numre på albummet, man læner sig tilbage og nyder Michaels fantastiske stemme på dette smukke nummer.

Sang 10 er også det sidste og hedder “Out of ashes” og er også det mest klassiske Michael Bolton nummer, et fedt pop/rock nummer hvor Michael for alvor viser at han er en fantastisk sanger og dette er klart albummets bedste nummer syntes jeg og kunne havde været udgivet på et hvilket som helst Michael Bolton album og dette nummer slutter fantastisk af på dette gode album.

4 stjerner ud af 6 🙂 Albummet “Spark of light” går ikke over i historien som Michael Boltons bedste album men det er alligevel et album der bliver bedre jo flere gange man høre den og så løfter den sig på de sidste 3 numre, og så er albummets styrke bl.a at der er en del virkelig gode smukke ballader på, albummet er også på mange måder tidsløs og rammer samtidig ikke nødvendigvis ind i tidens ligegyldig 2023 pop musik, på mange måder minder albummet en del om hans sidste album med egne selvskrevet sange i 2009 på “Spark of light” er der bare skruet mere op for poppen, men med lidt held kan dette album sagtens være et der overlever og som man vil kunne høre om 10 år også 🙂 albummet kan købes som cd, LP og downloades og streames 

Det var lidt om Michael Boltons nye album 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meilgaard 30 års jubilæum koncert