Anmeldelse af Gnags På ryggen af en drøm album

Anmeldelse af Lucer The new world Album

Hej musik elskere 🙂 I dag udgiver det danske band Lucer deres 4. album “The New world”. Lucer har efterhånden udgivet musik i en del år og de udgav deres debut single i 2014, deres debut album kom i 2016 og i 2019 og 2021 lavet de deres 2. og 3. album. Nu er de klar med deres 4. album, bandet består af de 3 medlemmer der har været med fra starten brødrene Lasse og Anders på bas og sang og guitar og Jonathan på trommer samt Kristoffer på keyboard og guitar der har været med siden 2019.

Første sang var også den 1. single og titel nummeret “The New world” der minder meget i lyden af deres 90er rock lyd fra det første album kontra deres 90er rock/pop lyd fra deres 2. album, sangen er mega fed og er klart albummets bedste nummer og Lasse synger mega fedt og sangen er en fed album åbner.

Sang 2 hedder “One of us” og fortsætter den rocket lyd og er et hurtigere optempo nummer end “The New world” og sangen fortsætter den fede sound og der bliver rocket for vildt og sangen høre helt klart i den bedste ende af Lucers sange.

Sang 3 hedder “No Soul” og vi går lidt ned i tempo men dog i den rocket lidt elektroniske ende og sangen minder meget om noget der kunne havde været på deres 2. album fra 2019 og det lyder ret fedt og Anders slutter nummeret af med en fed guitar solo.

Sang 4 hedder “Older” og vi går endnu mere ned i tempo og skruer mere op for den elektroniske rock på en sang hvor det er teksten om det at blive ældre der holder sangen oppe og omkvædet sætter sig fast efter få lytninger og sangen bliver da også kun bedre jo flere gange man høre den, igen kan man høre det er Lucer.

Sang 5 var 4. single og hedder “Empire” og her skrues der for alvor op for den mere elektroniske lyd og sangen er så ligegyldigt og træls at høre på, på samme tid og høre ikke til de bedste af Lucers numre.

Sang 6 var 5. single og  hedder “Death wish” og fortsætter den mere elektroniske lyd blandet med rocken og er meget nede i tempo, der er dog mere Lucer over dette nummer end “Empire” og selvom “Death wish” ikke er deres bedste nummer så er det en sang der vokser ved flere lytninger.

Sang 7 hedder “Revenge” og fortsætter den elektroniske rock hvor omkvædet igen sætter sig fast og der er plads til guitaren og den mere rocket del af Lucers lydbillede hvor de er bedst.

Sang 8 var 3. single og hedder “White lies” og igen er vi mere i den elektroniske ende på en sang der på mange måder minder om “Empire” og igen er det et for meget et ligegyldig nummer der ikke byder på meget og man syntes på mange måder man har hørt det før bare bedre.

Sang 9 var 2. single og hedder “Trouble” og fortsætter den rocket elektronisk lyd og sangen minder igen en del om sounden der var på deres 2. album, sangen er ikke deres bedste men igen vokser sangen jo flere gange man høre den og er bestemt heller ikke et dårligt nummer.

Sang 10 er også den sidste og er 6. og nyeste single og hedder “Only one” og er et af de mest rocket numre på albummet og også et af de bedste, den minder meget om “One of us” og Lucer slutter albummet af med maner på en rigtig fed rocksang på et godt nyt album.

4 stjerner ud af 6 🙂 Lucer er fede og de har for længst bevist at de kan lave fede rocksange 🙂 på deres nye album kommer de ikke helt i land og i forhold til deres fede 70er inspireret 3. album “L.A. Collection” fra 2021 der var deres mest rocket album til dato og deres bedste kommer de ikke helt i mål med deres nye album “The new world” der er mere en blanding af deres 90er rock lyd fra debut albummet og rigtig meget deres rock/pop sound fra deres 2. album og så er de på den nye også gået en mere elektronisk vej og for mit vedkommende syntes jeg klart Lucer er bedst når de ikke tænker i radio og andet og bare slipper deres energi løs og rocker og der er ingen tvivl om at Lasse kan synge og de alle kan spille og skrive sange 🙂 deres nye album er dog stadig et godt album hvor rocken heldigvis ikke er helt glemt 🙂 Albummet kan købes som cd og streames 🙂 

Det var lidt om Lucers nye album 🙂

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Gnags På ryggen af en drøm album