Anmeldelse af Lucer The new world Album

Anmeldelse af Stine Klingsten Dage album

Hej Musik elskere 🙂 i fredags udgav den nye sangerinde Stine Klingsten sit debut album “Dage”. Stine har i en del år efterhånden været på vej op af musikscenen lige fra da hun blev opdaget til en sangskriver session på Samsø af Poul Krebs og hun har både sunget kor og indspillet med andre kunstnere. I 2020 udgav hun sin debut single “Intet er som det plejer” og første gang jeg hørte hende var gennem Mathilde Falch online festival under Corona. Nu er Stine klar med sit debut album som solist “Dage” og den kan i læse om lige her.

Første sang var også 1. single fra albummet og hedder “Ingen råber” og er et godt pop/rock nummer og Stine viser fra start at hun har en god stemme og kan skrive gode tekster og fængende melodier og sangen “Ingen råber” bliver klart bedre jo flere gange man høre den.

Sang 2 hedder “Byen” og er en ned i tempo sang der er en tand mere kedelig og ens formet og man bliver lidt søvnig af at høre den desværre.

Sang 3 hedder “Kom vi løber” og er 3. og nyeste single og er et optempo moderne pop/rock nummer hvor musikken desværre overdøver Stines stemme meget og man har svært ved at høre hvad hun synger.

Sang 4 hedder “Jeg troede på noget” og er en stille sang der passer bedre til Stine og hendes gode stemme, et godt nummer der er lidt i stil med noget Mathilde Falch og guitaren fylder meget på nummeret der ikke rigtig minder om noget man har hørt før udover at det kunne havde været et Mathilde nummer og Stines stemme kommer til sin ret i dette nummer.

Sang 5 hedder “Lille stjerneskud” og er en stille akustisk ballade der igen viser hvad Stine kan som sangerinde og sangskriver og dette nummer er klart et af albummets bedste numre og vokalen går rigtig godt igennem og melodien skifter stil fra vers til omkvæd hvor el guitaren fylder mere i omkvædet og versene er mere stille og akustiske og det gør nummeret anderledes og det er et super dejligt nummer.

Sang 6 er titel nummeret og var 2. single “dage” og er et super godt pop/rock nummer og Stine synger dejligt derpå og dette er klart albummets bedste nummer der har en god sangerinde, en god tekst og en dejlig fængende melodi, og sangen sætter sig i den grad fast.

Sang 7 hedder “Hjemstavns alle” og går lidt op i tempo uden at det er meget og er endnu et dejligt nummer hvor både Stines stemme, teksten og melodien går op i en højere enhed og det er et dejligt nummer at lytte til.

Sang 8 hedder “Bittersød” og er et moderne optempo pop nummer der desværre igen er til den ikke ret gode side og man går hurtigt videre til næste nummer.

Sang 9 er også det sidste nummer og hedder “Elisabeth” og er et meget specielt nummer der skiller sig meget ud fra albummet og er i den mere moderne ende og det er lidt ærgerligt for teksten er endelig ganske fin men man bliver hurtig træt af hvordan sangen er bygget op og det er en ærgerlig afslutning på et ellers godt album.

4 stjerner ud af 6 🙂 Stine kan uden tvivl synge og skrive gode tekster og når hun er bedst kan hun også sætte det sammen til gode og sangbare melodier eller stilfærdige lytte venlige numre og det er der på albummet og heldigvis flest af, desværre kommer albummet ikke helt i mål og nogle steder bliver hun enten for trættende at høre på eller lyden bliver for moderne som om hun gerne vil lyde lidt som andre kvindelig kunstnere men Stine er bedst når hun bare lyder som sig selv som på for eksempel numrene “Dage” og “Lille stjerneskud” 🙂 albummet kan købes som cd og streames 🙂 

Det var lidt om Stine Klingsten debut album 🙂 Stine er bestemt en sangerinde der er værd at give et lyt 🙂

Music and love

Mikael <3

1

  • lone

    meget svært og høre hvad som der bliver sunget og kedeligt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Lucer The new world Album