Anmeldelse af Poul Krebs kirkekoncert Kristrup, Randers 2022

Anmeldelse af Jennifer Lopez Marry Me Album

Hej musik elskere 🙂 I fredags udgav den udenlandske sangerinde, skuespillerinde, danser m.m Jennifer Lopez et helt nyt album, dette er hendes 11. album og hendes første siden 2014 og så er albummet soundtracket til hendes nye film “Marry me” hvor hun har den bærende hovedrolle. Albummet er blevet til i samarbejde med den mandelige sanger Maluma der også medvirker i filmen, i får her en anmeldelse af albummet “Marry me”.

Sang 1 er melodien “Here comes the Bride” der starter nærmest lidt Disney agtig ud inden at el guitaren sætter ind og dette er en lille kort moderne intro udgave som starter albummet rigtig godt.

Sang 2 er 3. og nyeste single fra albummet og titel nummeret “Marry me” Som Jennifer synger sammen med Maluma og som han har været med til at skrive. Sangen er en fed Jennifer Lopez popsang der giver minder tilbage til old school J.lo dage og man husker hurtig sangen som desværre dog er lidt for hurtig færdig.

Sang 3 var 1. single og blev faktisk allerede udgivet i 2020, igen synger Jennifer med Maluma på et nummer de begge har været med til at skrive “Pa ti (For you”), en sang som allerede føles lidt gammel og man kender nummeret godt og er endnu et fedt pop nummer der igen er meget tilbage til den gode old school 90er/00er Jennifer Lopez.

Sang 4 hedder “Church” og er endnu et fedt pop nummer som er en rigtig Jennifer Lopez pop basker som sagtens kunne havde været på et af hendes andre udgivelser, dette er klart et af albummets fedeste numre og Jennifer viser at hun udover at være en dygtig skuespillerinde også kan synge og på mange måder måske også er blevet bedre med alderen.

Sang 5 hedder “1 en 1 Millon” og her har Maluma fået mikrofonen og er kun ham der synger dette alt for ligegyldige pop nummer som er et rigtig latino pop nummer, Maluma synger ikke specielt godt og sangen er kedelig og man går hurtig videre.

Sang 6 hedder “Love of my life” der starter med en Jennifer der synger a Capella inden vi igen får et fedt lidt ned i tempo pop nummer der også er et typisk Jennifer Lopez nummer hvor hun også igen bare synger super godt og man mærker at de her sange er hjerteblod for hende og er mange år siden man har haft den følelse af et Jennifer Lopez nummer, “Love of my life” er klart et af albummets bedste numre.

Sang 7 hedder “After love” (pt. 1) og starter med en spansk akustisk guitar og nummeret er da også et meget ned i tempo spansk inspireret nummer der dog får mere tempo og pop lyd i omkvædet, det ændre dog ikke på at sangen igen høre til et af albummets bedste og man mærker igen den snart 53 årige super kvinde Jennifer der næppe har lydt mere ærlig end hun gør her

Sang 8 er ballade udgaven af “Marry me” som Jennifer og Maluma også synger sammen og det klær faktisk sangen mere at være nede i tempo og teksten kommer endnu mere til sin ret og Jennifer synger dejligt på den og så er sangen lidt længere end i pop udgaven.

Sang 9 hedder “Segundo” og igen tager Maluma over på sangen og igen er det en ligegyldig pop latino ballade som man hurtig har glemt.

Sang 10 var 2. single og jeg har tidligere delt den på musiksiden “On my way” som er albummets bedste nummer og et af Jennifers bedste numre gennem hendes karriere, sangen er en smuk ballade der har nogle pop/rock elementer og Jennifer synger sangen på smukkeste vis og man bliver draget af denne fantastiske sang der skifter fra det stille til det optempo, og igen mærker man at det er en sang der betyder noget for hende, stærk ballade pop/rock hymne.

Sang 11 hedder “Nobody’s Watching” og fortsætter den gode pop lyd og det er virkelig nogle gode pop numre der er blevet skrevet til Jennifer og til filmen og denne her er endnu en der også vokser jo flere gange man høre den.

Sang 12 er en remix udgave af “Love of my life” lavet af Arkadi og igen starter Jennifer a Capella og remix udgaven er faktisk endnu bedre end originalen hvilket siger meget da originalen er super fed og at det normalt ikke er noget man ser og høre med Remix udgaver, men sangen kommer endnu mere til sin ret i denne Remix og er klart et af albummets bedste og kunne sagtens være en 4. single og det kunne havde været en perfekt slutning på albummet.

Men der kommer en sidste sang nemlig nummer 13 der er en Remix af “On my way” lavet af TELYKast men hvor Remixen af “Love of my life” var bedre så er dette ikke tilfældet for “On my way” der har mistet alt det originalen havde og hvor Jennifers stemme er kommet en ordenligt tur igennem autotune popmaskinen, det er synd for nummeret og det er synd for albummet der desværre slutter med dette nummer.

4 Stjerner ud af 6 🙂 Jennifer Lopez har aldrig været væk og selvom hun ikke har lavet et album siden 2014 har hun udgivet en del singler og lavet masser af film, alligevel ser jeg lidt dette album som hendes Comeback til den musik stil man lærte Jennifer at kende fra i 90erne og start 00erne og dette er hendes bedste album siden “This is me… then” fra 2002 der stadig er hendes allerbedste men siger lidt at dette album altså er virkelig fedt og at begge albums udkom/er udkommet i mens hun var/er igen sammen med Ben Affleck, man mærker en snart 53 moden Kvinde der aldrig har virket mere glad, rolig og i Harmoni med sig selv som hun gør på dette album og jeg glæder mig meget til at se filmen i Biograften i morgen 🙂 Albummet kan købes som cd, lp og streames 🙂 Cden er kommet på ønskeseddelen til fødselsdag. 

Det var lidt om Jennifer Lopez nye Soundtrack album 🙂 på næste lørdag hvor der også er “Dansk melodi grand prix” skal jeg også til Mathilde Falch koncert om eftermiddagen i Randers og det vil i kunne læse meget mere om på bloggen efterfølgende 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Poul Krebs kirkekoncert Kristrup, Randers 2022