Anmeldelse af Smokie Koncert i Grenaa d. 13/4/2018

Anmeldelse af Hans Brun koncert Apetit Auning d. 26/4/2018

31301616_10216355962637657_5906763703511941120_n1Hej musik elskere 🙂 lidt fødselsdags blog her, for i torsdags havde jeg fødselsdag og der var jeg til koncert med Hans Brun i Auning på cafe Apetit.

Hans Brun har udgivet 4 cder med egen musik og har desuden en youtube kanal hvor han også spiller covernumre, jeg kendte ikke meget til ham i forvejen men havde været på youtube og lytte.

Efter en god tapas på Apetit gik Hans Brun på kl. 20, med sig havde han en guitarrist og en trommeslager der spillet på en trommekasse og rasle æg. Hans Brun skriver sange på dansk og mange af teksterne var inspiration fra hans eget liv og der var både glade sange, eftertænksom sange og mere sørgelige sange, Hans Brun mistet for 10 år siden sin kone til kræft og det havde været med til at bane vej for nogle af sangene hvor en del af dem også handlet om at leve livet og være i nuet og at være hos sine kære.

Koncerten bød derfor også kun på egene sange delt op i 2 sæt. En af de sange der skal nævnes er den smukke “Under stjernerne” som jeg faldt for allerede da jeg hørte den på youtube og det nummer kan høres her https://www.youtube.com/watch?v=_Irk340y1R4&list=PLDat8kf7ez17wtHwhopZtDyi1Z-ZIQYbJ&index=6.

Sidste ekstranummer var også en sang jeg bed meget mærke i der hed “Ensom uden dig” hvor omkvædet og melodien satte sig fast i sin hukommelse og Hans er helt klart en spændene sanger med en god stemme og nogle gode sange, nogle af sangene blev måske lidt for ens og man syntes man havde hørt dem tidligere i koncerten, men de fleste af sangene havde helt klart noget på hjertet og også nogle steder lidt om samfundet som Hans sagde var det ikke fordi han kun syntes der var negative ting ved nettet og Facebook, sangen “500 venner” var dog en lidt sjov måske kritisk sang om hvad man nogle gange deler på nettet og at man kan havde 500 venner på Facebook men at ingen af dem kommer til kaffe 🙂 sjov tekst der måske alligevel lige var det længste.

4 stjerner ud af 6 🙂 rigtig hyggelig koncert med Hans Brun der klart kan anbefaledes både hans egne sange men nogle af covernumrene på youtube kan dog også anbefales at lytte til, dog syntes jeg da også hans egne sange på dansk er det der klæder ham bedst at synge, og så var det fedt og anderledes at være til koncert på Apetit i Auning og det med at finde alternative spillesteder er heldigvis noget der kommer mere og mere af og det giver bare en anden nærhed og intim følelse, samt hyggelige omgivelser.

Musik er dejligt og skal opleves live 🙂

music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Smokie Koncert i Grenaa d. 13/4/2018