Anmeldelse af Hanne Boel Norwegian recordings

Anbefaling af 5 nye sange Februar 2024

Hej Musik elskere 🙂 I denne uges blogindlæg kigger vi lidt tilbage på Januar der gik og her starten af Februar med 4 sange fra Januar i år som tidligere er blevet delt på musiksiden men som jeg syntes godt kan tåle lidt mere opmærksomhed plus en helt ny sang der udkommer i dag 🙂 der er tale om 4 danske musikere og 1 enkelt udenlandsk.

 

Mathilde Falch- “Hvert sekund”:

Mathilde udgav sin nyeste single i Januar i år fra hendes kommende nye album der udkommer 26/4, sangen bliver også titelnummer på albummet “Hvert sekund”. “Hvert sekund” er en let optempo sang med Mathildes tekstunivers, hendes gode stemme samt et meget lyst pop/rock lydbillede. Sangen er ikke en total klassisk Mathilde Sang men sangen bliver bedre jo flere gange man høre den og specielt til sidst i sangen bliver den løftet på nærmest ægte Melodi grand prix maner og det er en super dejlig glad sang og en god teaser til hendes kommende album. I kan høre sangen lige her: Hvert Sekund – Mathilde Falch (youtube.com)

Jennifer lopez- “Cant get enough” + “Cant get enough” remix med Latto

Fra en dansk sangerinde til en udenlandsk og så skrev jeg jo der var 5 nye sang i virkeligheden er der 6 for Jennifer lopez har udgivet 2 nye sange som forløber til hendes kommende album der udkommer 16/2 “This is me….Now” der er en efterfølger til hendes album fra 2002 “This is me… then” og det første album siden 2002 hvor hun selv har skrevet alle sangene. Jennifer udgav først 1. singlen “Cant get enough” der er en god pop sang der ligger sig meget op af ægte J.Lo stil, sidenhen har hun så udgivet en remix udgave af sangen hvor den kvindelige rapper Latto medvirker og jeg syntes faktisk remix udgaven er bedre, hvor man i den første føler den er hurtig færdig bliver remix udgaven lige tilføjet med rap stykket der giver noget ekstra til sangen og begge sange bliver ligesom Mathildes sang kun bedre og bedre. I kan høre begge versioner her: Jennifer Lopez – Can’t Get Enough (Official Music Video) (youtube.com) Jennifer Lopez – Can’t Get Enough (feat. Latto) [Official Music Video] (youtube.com)

Jacob Dinesen- “Take it easy”:

Fra 2 dygtige sangerinder til en ung mandlig sanger nemlig den 28 årige Jacob Dinesen der hele sidste år fokuseret på at være i studiet og slet ikke var ude og spille live, nu er han snart live aktuel igen og han udgav i Januar 2. singlen fra hans kommende nye album. Sangen hedder “Take it easy” og er en glad fed sommerlig rock/pop sang med Jacobs fede stemme, på alle måder er der klassisk Dinesen og samtidig er der en ny Dinesen lyd, sangen er på alle måder super fed og dejlig at lytte til og blive mindet om sommer. I kan høre sangen her: Take It Easy (youtube.com)

Christian Juncker- “Det jeg prøver at sige:

Christian Juncker er en travl herre der sidste år både udgav nyt solo album “Nattergalen findes” samt nyt album med hans duo gæsterne “Vi kan mødes i virkeligheden” nu er han klar med en ny single fra hans kommende solo album “Nattergalen Mixes, outtakes, remixs og noget nyt ” der kommer til at indeholde nye sange, sange der skulle havde været med på “Nattergalen findes” samt remix udgaver af nogle af sangene fra “Nattergalen findes”. Den nye single hedder “Det jeg prøver at sige” og fra den første guitartone er der klassisk Christian Juncker lyd og en tekst i Junckers tekstunivers, “Det jeg prøver at sige” er en fed rock/pop sang som jeg var vild med fra 1. gang jeg hørte den og det er en sang der hænger ved. I kan høre sangen her og albummet kommer på vinyl og streaming 19/4 og allerede 9/2 kommer næste single “Gå gå gå”: Det Jeg Prøver At Sige (youtube.com)

Thomas Ring- “Lay with me (by my side”):

Sidste jeg vil skrive om er en helt ny single der udkommer i dag fra sangeren og sangskriveren Thomas Ring der vandt “X-factor” i 2010, han har siden lavet 2 albums på engelsk i 2011 og 2013 samt et album på dansk i 2017 hvor han også medvirket i “Dansk melodi grand prix”. Nu er han tilbage efter 7 års pause med en helt ny sang på engelsk “Lay with me (by my side) der er en stille akustisk solo sang der har lidt Tim Christensen over sig og meget Thomas Ring over sig i forhold til det mindre gode danske album. Thomas synger stadig mega fedt og det er fedt at høre nyt fra ham og sangen er så anderledes i forhold til så meget andet nyt musik man høre, jeg vil se frem til at høre mere nyt fra det måske største talent der er kommet ud af “X-factor”. I kan høre sangen her: Lay With Me (By My Side) (youtube.com)

Det var lidt om 5/6 nye sange her i 2024 🙂 som en lille bonus har den danske rock rebel fra Stenløse Mike Tramp jo også ny single ude fra hans kommende nye danske album der udkommer til Marts og sangen “Ham vi vil være” kan i høre lige her som en ekstra bonus for det er også et super godt nostalgisk nummer med en super god musikvideo til: Mike Tramp – Ham Vi Vil Være (Musik Video) (youtube.com)

Music and love

Mikael <3

     

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Hanne Boel Norwegian recordings