Anmeldelse af Freddy and the phantoms Heathen Gospels album

Anmeldelse af Hanne Boel Norwegian recordings

Hej musik elskere 🙂 I dag udgiver sangerinden Hanne Boel sit helt nye album, dette er det 21. album fra Hanne Boel og det første siden hendes sidste album “Kopi” der udkom i 2021, der fortolket hun andres sange på dansk men denne gang er hun tilbage på engelsk med et album med både nye numre, covernumre og nye udgaver af hendes gamle sange.

Sang 1 er et gammelt B.B King nummer fra 1986 som Hanne selv indspillet i 1992 “Standing on the edge of love”, Hanne synger stadig fantastisk og sangen er meget akustisk som man kender det fra hendes koncerter, en fed ny udgave af en i forvejen super god sang.

Sang 2 er Hannes egen sang titel nummeret fra hendes fremragende album fra 2020 “Between dark and daylight” der var med Hannes egne sange og et af hendes bedste albums i karrieren. Den nye udgave er igen i stil med Hannes akustiske stil og Hanne synger fedt på dette nummer der er virkelig værd at høre både 2020 og 2024 versionen og igen generelt albummet fra 2020. Som altid medvirker hendes to guitarister Jens Runge og Jacob Funch hvor specielt Jens endnu engang viser at han er en af de helt store guitarister vi har i Danmark.

Sang 3 er et covernummer fra 1973 “killing me softly with his song” der jo er blevet lavet i mange udgaver, det er ikke et absolut favorit nummer hos mig men Hanne tager den lige op og har lavet den smukkeste version af denne sang som hun udgav som 1. single for albummet. I 6 min. lytter man intens til Hannes version og hun synger bare helt fantastisk.

Sang 4 er et covernummer “Dont look down” en stille smuk ballade med igen Hannes fantastiske stemme i centrum og det fantastiske ved hende er at man ikke kan høre hun er blevet ældre hun synger bare stadigvæk helt fantastisk specielt på dette smukke nummer.

Sang 5 er endnu et covernummer denne gang fra 2012 af Nick Drake og sangen “When the day is done” og fortsætter det stilfærdige akustiske hjørne og viser at Hanne lyder som Hanne hvilket hun allerede viste da hun i sin tid var med i “Toppen af poppen”. Med “when the day is done” laver hun endnu en smuk intens udgave der gør nummeret til hendes og både Hannes stemme og det akustiske guitarspil lyder fantastisk på denne sang.

Sang 6 er endnu et covernummer fra 1970 som Hanne selv indspillet i 1992 “Come into my garden” der på den nye version har fået en guitar intro og vi skal næsten et helt min ind i sangen inden den for alvor starter, Hanne lyder stort set som hun gjorde i 1992 og det her er en smuk ny udgave hvor Jens og Jacob også stemmer i med kor.

Sang 7 er 2. og nyeste single og er et helt nyt nummer “Blood and thunder” her går Hanne dog lidt i ring og dette nummer er ikke det bedste nummer fra hende.

Sang 8 er en ny udgave af hendes og Martin Halls “Lets go out tonight” fra 2000 som er blevet indspillet her på ny i en smuk intens akustisk udgave med en igen Hanne der bare synger helt fantastisk og inderligt, man læner sig tilbage og lukker øjnene og nyder dette smukke nummer.

Sang 9 er endnu et covernummer fra 1974 af Dr. Hook “The ballad of lucy Jordan” hvor Hanne virkelig trækker stikket og går akustisk og nærmest lidt country agtigt men stadig med Hannes velkendte Tina Turner inspireret stemme, en sang der skiller sig lidt ud fra resten af albummet men som bestemt er et lyt værd.

Sang 10 er også albummets sidste nummer nemlig en ny udgave af en af Hannes smukkeste sange og største hits “Light in your heart” fra 1990, en sang som har været fast på Hannes sætliste i mange år og det er stadig et fantastisk nummer og slutter albummet smukt af på ægte vuggevise maner og klart albummets bedste nummer fra en af Danmarks bedste sangerinder.

5 Stjerner ud af 6 🙂 efter den mindre gode “Kopi” i 2021 er Hanne nu tilbage i hendes rette hjørne og hun er bare bedst på engelsk 🙂 hun har lavet et smukt, intens stilfærdig lytte venlig album og hun viser med rette at hun stadig er en af Danmarks bedste sangerinder 🙂 albummet kan købes som cd og streames og downloades 🙂 

Det var lidt om Hanne Boels nye album 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Freddy and the phantoms Heathen Gospels album