Anbefaling af nye sange Juni del 2 2022

Anmeldelse af Christina Boelskifte EP Not alone

Hej musik elskere 🙂 i dag udgiver den danske sangerinde og korsangerinde Christina Boelskifte sin nye ep “Not alone”. Christina har prøvet lidt af hvert og har i mange år sunget kor for rigtig mange danske musikere, de senere år er hun dog mere og mere sprunget ud som solist også og som sangskriver og hun udgav da også sit debut album “Ready for love” i 2007. Nu er hun klar med hendes nye ep som jeg gerne vil skrive om her.

Første sang udkom som single sidste år og er en rigtig jazz basker “Walk the same” der er skiftevis nede i tempo og lidt mere op i tempo i omkvædet. sangen er dejlig at lytte til og Christina synger rigtig godt og dette kommer til sin fulde ret i slutningen af sangen.

Sang 2 udkom også som single sidste år og her viser Christina at hun er en sangerinde og sangskriver der er meget alsidig og denne sang der også er titel nummeret hedder “Not alone” og er en smuk ballade som jeg personligt syntes klæder Christinas stemme bedst og dette er min favorit på epen og man har bare lyst til at læne sig tilbage og nyde dette smukke nummer som Christina synger utroligt smukt. Undervejs bliver nummeret forstærket af en fed guitarsolo og der er ret langt fra det første nummer til dette nummer der begge kan noget forskelligt og igen viser Christinas alsidighed.

Sang 3 udkom også som single sidste år og hedder “Curtain call” og her er vi tilbage i det mere jazzet, sangen er dog ikke den bedste af hendes numre og lyder lidt som nogle af hendes tidligere numre bare ikke ligeså god desværre.

Sang 4 er nyeste single der udkom i år og hedder “Move on with the snow” der er endnu en jazz sang der fungere og Christinas stemme kommer til hendes fulde ret i dette nummer hvor melodien også swinger, Christinas stemme er dejlig varm og lun og man nyder at lytte til dette nummer der kun bliver bedre og bedre. Guitaren fylder igen lydbilledet ud til sidst der giver et ekstra pust til sangen.

Sang 5 er også den sidste og hedder “Save somebodys life” og her slutter Christina af hvor hun er bedst med en smuk ballade der er skruet virkelig godt sammen og ikke lyder som noget man har hørt før og Christina synger smukt og inderligt på dette sidste smukke nummer på denne gode ep.

5 stjerner ud af 6 🙂 Christina er en dygtig sangerinde og en dygtig og anderledes sangskriver, hun lyder ikke som andre og hendes måde at synge og skrive sange på fungere, specielt de to ballader på epen “Not alone” og “Save somebodys life” er virkelig stærke numre der bare fungere 🙂 man kan købe og høre epen på diverse streaming tjenester. 

Det var lidt om Christina Boelskifte nye ep 🙂 på fredag skal jeg i Friheden i Århus og høre Malurt med Michael Falch i forgrunden og det vil i kunne læse meget mere om på bloggen i næste uge 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling af nye sange Juni del 2 2022