Blogindlæg om top 10 på Rolling Stones top 200 af de bedste sangere

Anmeldelse af Per Chr. Frost koncert på Gl. Egå Jazz Klub

 Hej musik elskere 🙂 I går var jeg til årets første koncert med min ynglings guitarrist Per Chr. Frost, dette var 11. gang jeg hørte ham.

Per gik på scenen kl. 21 med sit band SP på bas, Eddie Jarl på trommer og Kristian Fogh på keyboard, Per lagde ud med fleetwood mac instrumentale nummer “Albatross” fra 1968 som Per selv indspillet i 1998 og har haft med fast på sætlisten til sine koncerter, til aftens koncert fik Per tryllebundet dette nummer på endnu mere magisk vis end han plejer og man fristes til at sige at vi kom godt fra land 🙂 Per fortsatte med endnu en fast sang nemlig endnu et covernummer Bob Dylans “Only a Hobo” fra 1963 som Per indspillet i 1995 og Per viste igen at udover guitaren er han også en rigtig fed sanger.

Per viste ved 3. nummer at han også kan skrive sange selv da vi fik hans fede rock/blues nummer “Have Mercy” fra 2007 som også har været fast på sætlisten, Per snakket en del mellem numrene og vi fik endnu et instrumentalt nummer af hans egne “Good day” fra 1998 der passer på en ja god dag og guitaren var endnu engang i højsæde. Per gik nu ned i tempo og fortalte at selvom det sneet udenfor nu så skulle vi havde en regnvejrssang nemlig den smukke “Its gonna rain tonight” fra 2007 som også har været fast på sætlisten og hvor Per viste at ligeså meget fed rock guitar han kan spille ligeså smukt og inderligt kan han spille og denne sang gav endnu engang gåsehud.

Aftenen bød ellers på en blanding af sange fra hele Pers solo karriere vi fik den fede hyldest til live musik og publikum i “Give it to me” fra 2013 og så fik vi en hyldest til Pers søsters hest i det instrumentale “Karla Ponti In The Twilight” fra 2018 der også viste en musiker der begår sig i forskellige genre selvom rock/blues er den han mest spiller men der blev også plads til lidt rytmiske toner i førnævnte nummer og efter dette nummer var der pause.

efter 20. min kom Per endnu engang på scenen og fortsatte med stemningsbilleder i det smukke instrumentale nummer “December tune” fra 2011 og så fik vi endnu et Bob Dylan nummer fra 1964 “Black Crow Blues” som Per selv indspillet i 2018 og covernumre fik vi flere af i J.J Cales nummer “Dont cry sister” fra 1979 som Per indspillet sin fede version af i 2011. Per fortalte at han under Corona nedlukningen havde skrevet et nyt instrumentalt nummer som de gerne ville spille og som hed Corona bagfra så den hed altså “Anoroc” og var endnu et fedt nummer fra Per i den rock/blues/rytmiske afdeling.

Vi fik det mest rocket nummer og vrede nummer fra 2013 “Sinking like a stone” hvor Per for alvor viste at der stadig er masser af rocken roll tilbage i ham. Per og band fortsatte i det optempo hjørne med det fede instrumentale nummer “Cardenas Revisited” fra 2011 hvor alle fik en solo, Kristian startet med en keyboardsolo hvorefter SP viste at han ikke for ingenting er en af Danmarks bedste bassister, derefter fyret Eddie Jarl den endnu engang af på trommerne inden at Per til sidst spillet en fed guitarsolo.

Koncerten nået nu til vejs ende og som sidste nummer fik vi Pers egen fede sang “Sweet Child” fra 1995 som har været fast sidste nummer inden ekstranumre og Per og bandet gav det sidste af deres energi og Per rocket endnu en fed guitarsolo mens Eddie hamret løs på trommerne, og så sluttet koncerten men Per og band var hurtige til at spille et ekstranummer og vi fik derfor aftenens ældste nummer det instrumentale nummer “Green leaves” fra Pers første solo album fra 1979 og som Per fortalte også har været spillet med Gnags i 1981, Per tryllebandt endnu engang med sin guitar og da nummeret var færdig tog han som altid den akustiske guitar og vi fik hans eget instrumentale nummer “Old Friends back” fra 1990 som altid at gå hjem på og så sluttet en fed aften i hyggelige omgivelser på Gl. Egå Jazz klub.

6 Stjerner ud af 6 🙂 Per og hans band leveret endnu en fed koncert hvor Per viste at han er Danmarks bedste guitarist endnu engang og en meget dygtig og erfaren musiker 🙂 til aftens koncert var det også ligesom om at der blev gjort ekstra meget ud af soloerne end der plejer og hele vejen igennem havde Per og band da også en fantastisk stemning med publikum som følgesvend 🙂 fed første koncert i 2023 🙂

her lidt flere billeder 🙂      

Det var lidt om årets første koncert med Per Chr. Frost 🙂 Per spiller frem til Februar 🙂

Music and love

Mikael <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om top 10 på Rolling Stones top 200 af de bedste sangere