Blogindlæg om Jacob Dinesen

Blogindlæg om 2 sange fra April 2022

Hej musik elskere 🙂 i dag har både Gnags og Mike Tramp udgivet deres 2. single fra begge deres kommende nye albums 🙂 og dem vil jeg meget gerne skrive om.

Gnags- “Fugl Fønix (fra Skodborg”):

Gnags udgav tidligere i år deres 1. single fra deres kommende nye album den meget vinterlige “Kold vinternat”. Nu er de så tilbage med deres 2. single der er meget modsat og er meget sommerlig og rigtig meget klassisk Gnags “Fugl Fønix (fra Skodborg”) der er en rigtig rock dansevenlig glad sommersang med en typisk Peter A.G tekst og så er Per Chr. Frost guitar meget domineret i lydbilledet og det lyder mega fedt. Man bliver meget glad af at høre sangen og er helt sikkert en der nok skal klare sig godt ude på live scenerne til sommer, er man til klassisk rock dansevenlig Gnags og Peter A.G finurlige tekstunivers og syntes man at Per er en af Danmarks bedste guitarister så er denne sang helt klart et lyt værd: FUGL FØNIX (FRA SKODBORG) (Radio Edit) – YouTube 

Mike Tramp- “For første gang for altid”:

Den anden nye sang er 2. single fra Mike Tramp kommende nye og første solo album på dansk der kommer til September, Mike udgav tidligere på året singlen “Min by” og nu er han altså tilbage med 2. singlen “For første gang for altid” der igen er skrevet i samarbejde med Lars Daneskov og er endnu en stilfærdig nostalgisk sang fra Mike om minder og den første gang, en smuk kærlighedssang der igen viser at det klæder Mike at synge på dansk og selvom det igen er Lars der har stået for teksten er det så meget i Mikes univers og hans liv at det 100 % bliver hans sang og lyder som Mike skal lyde dog mere afslappet og nu på dansk. Er man til nostalgisk lydbillede og tekster og en sanger der er 100 % sig selv så skal man høre sangen her: For Første Gang For Altid – YouTube 

Det var lidt om to nye singler fra to af Danmarks største rock fænomener i dansk musik 🙂 i næste uge holder bloggen påskeferie men på musiksiden vil i som altid fra torsdag af og hele påsken igennem kunne følge med i årets “Top 500” på radio alfa.

Music and love

Mikael <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg om Jacob Dinesen