Anmeldelse af The Beatophonics koncert Godset Kolding

Anmeldelse af Westlife Wild Dreams album

Hej musik elskere 🙂 i dag udgiver Westlife deres helt nye album “Wild dreams” deres første siden deres comeback med albummet “Spectrum” fra 2019.

Første sang var også 1. single “Starlight” som de to medlemmer Shane og Mark har skrevet sammen med sangskriverne Tom Grennan, Peter Rycroft, Daniel bryer, Mike Needle og sanger og sangskriver Jamie Scott. Sangen er en fed optempo pop basker hvor både Shane, Mark, Nicky og Kian synger på og dette er klart albummets bedste nummer og den fortsætter den fede pop optempo stil der også var at finde på “Spectrum”, det er et nummer man bliver glad af at høre og man kan ikke undgå at bevæge sig til den.

Sang 2 hedder “Alone Together” og er igen skrevet af Shane og Mark sammen med sangskriverne Michael Pollack, Gregory Hein, Rami Yacoub og Ilya Salmanzadeh og fortsætter den poppet optempo stil dog en lidt mere moderne pop lyd men sangen er god og igen er der blevet plads til at alle 4 sangere synger.

Sang 3 er titel nummeret “”Wild Dreams” der igen er skrevet af Shane og Mark sammen med sangskriverne Richard “Liohn” Zastenker, Johannes Klahr og igen Rami Yacoub men nu er der for alvor skruet op for popmaskinen og nummeret bliver for træls og ens formet, alle 4 synger igen på sangen men den bliver alt for moderne pop til mig og er langt fra Westlife vante stil.

Sang 4 hedder “Lifeline” og igen har Shane og Mark skrevet sangen sammen med sangskriver Amy Victoria Wadge. Sangen er en pop ballade og er en ægte Westlife ballade som Shane og Mark synger og specielt Shane viser at han stadig er en fantastisk sanger hvor Mark desværre som andre gange bliver for skinner at høre på og det er klart Shane der køre dette nummer hjem der høre til et af albummets bedste.

Sang 5 hedder “Alive” og er skrevet af det andet medlem Nicky sammen med sangskriverne Ryan Hennessy og Jimmy Rainsford, men endnu engang går popmaskinen for meget amok og alle 4 medlemmer har alt for meget autotune på stemmerne hvilket især er ærgerligt for Shane og Kian der ville ha lydt bedre uden.

Sang 6 hedder “Rewind” og er igen skrevet af Shane og Mark sammen med sangskriverne Wadge, Jessica Agombar og Nick Gale og er en rigtig fed pop sang der minder meget om noget Westlife tidligere har lavet, sangen er skiftevis optempo og ned i tempo og høre igen til et af albummets bedste og så er det dejligt at der igen er blevet plads til at alle 4 medlemmer synger specielt med Kian og Nicky der ikke har sunget meget tidligere og hvor specielt Nicky kun er blevet en bedre sanger med årene.

Sang 7 hedder “Do You Ever Think of Me” og er skrevet af sangskriverne Alexander Ryberg, Cassandra Stroberg og Niklas Mattso og er et godt pop nummer der er meget i stil med deres forrige album “Spectrum”, igen har alle 4 sangere fået lov at synge.

Sang 8 er 2. og nyeste single og hedder “My hero” og er skrevet af sanger og sangskriver Ed Sheeran og de to erfaren Westlife sangskrivere Wayne Hector og Steve Mac der sammen har skrevet en vaskeægte Westlife ballade hvor alle 4 sangere igen synger og specielt Shane, Kian og Nicky køre sangen hjem.

Sang 9 hedder “”End of Time” og er skrevet af sangskriverne Philip Magee, Stephen Garrigan og Cian MacSweeny og er en fantastisk Westlife ballade som Shane og Mark synger og hvor Shane virkelig får brugt sin fantastiske stemme og dette er helt klart et af albummets bedste numre.

Sang 10 hedder “Magic” og er skrevet af Shane og Mark og sangskriverne Tom Williams og Alexander Charles og sanger og sangskriver Jamie Scott og er et super fedt pop nummer der har noget motown over sig også og ligesom med “Starlight” kan man ikke undgå at blive glad af at høre dette nummer der er et af albummets bedste og hvor alle 4 medlemmer igen synger og Shane viser endnu engang hvor fantastisk en sanger han er.

Sang 11 er også den sidste sang og hedder “Always with Me” og er igen skrevet af Shane og Mark samt sangskriverne Philip Magee, Stephen Garrigan og Cian MacSweeny. Sangen er en smuk stille ballade som alle 4 igen synger og dette er en smuk afslutning og et af albummets bedste numre, en klassisk Westlife sang der slutter et godt Westlife album af.

4 stjerner ud af 6 🙂 Westlife har igen lavet et godt album med fede pop numre og smukke ballader, på det nye album prøver de dog lidt kræfter også med lidt for moderne pop numre og dette album kommer ikke op på siden af deres comeback album “Spectrum” der var et noget bedre album, men det nye album er godt og specielt starten og slutningen af albummet er der virkelig fede numre at hente 🙂 albummet kan købes som cd, lp og streames 

Det var lidt om Westlife nye album som er på ønskeseddel til jul 🙂 i næste uge skal jeg både til koncert med Michael Falch 1/12 og Stig Rossen julekoncert 4/12 🙂 begge ting vil i kunne læse meget mere om 🙂

music and love

Mikael <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af The Beatophonics koncert Godset Kolding